Geesa

Design in combinatie met functionaliteit. Dat is waar het bij de badkamer accessoires van Geesa in de basis allemaal om draait. Al tijdens de ontwerpfase wordt hier voor 100% op ingezet zodat ieder detail in uw badkamer en toilet de aandacht krijgt die het verdient.

Badkameraccessoires internationaal gewaardeerd

Geesa heeft inmiddels haar sporen internationaal verdiend. Niet alleen door uit te blinken in badkamer- en toiletaccessoires in woningen, maar ook in luxe hotels en de scheepvaart, (bijvoorbeeld bij Holiday Inn en Intercontinental en Radisson Blu (SAS)) heeft Geesa een leidende positie ingenomen. Een gevolg van absolute passie voor kwaliteit. In meer dan 1100 hotels en cruiseschepen wereldwijd kunt u de accessoires van Geesa zomaar tegenkomen.

Corrosie: kom maar op!

Kenmerkend voor Geesa producten is onder meer dat er grotendeels gebruikgemaakt wordt van zwaar verchroomd messing (nikkel- en chroomlaag van 12 micron). Hierdoor krijgt corrosie jarenlang geen enkele kans. Op deze manier bent u in uw badkamer en toiletruimte dus niet alleen verzekerd van een slim uitgekiend design, ook kunt bij Geesa ook rekenen op duurzame kwaliteit.

Ontdek Geesa bij De Jong Sanitair

De adviseurs van De Jong Sanitair & Tegelspecialist demonstreren u graag alle badkameraccessoires van Geesa. Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan voor uw Geesa badkameraccessoires. 

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.