Forzalaqua

Dolce vita! Met de prachtige sanitair oplossingen van Forzalaqua haalt u in één klap het ultieme Italiaanse ‘dolce vita’-gevoel in huis. Typisch Italiaans badkamerdesign van hoog niveau en een lust voor het oog. De stoer afgewerkte badkamermeubels zijn zowel sierlijk als minimalistisch. Tevens kenmerkend zijn de robuuste elementen die prachtig contrasteren met verfijnde details. Een combinatie die nooit gaat vervelen!

Natuursteen en eikenhout 

Wat betreft materiaalkeuze staat krachtig natuursteen en karakteristiek massief eikenhout centraal bij Forzalaqua. De badkamers en sanitairproducten van Forzalaqua zijn hiermee kwalitatief hoogwaardig. Maar ook komt de textuur en kleur via deze natuurlijke materialen helemaal tot leven. Een aangename, ontspannen sfeer is het resultaat. 

Zorgvuldig gekozen en vervaardigd

Wat betreft productie is Forzalaqua eveneens een bijzonder merk. Voor inspiratie en materiaalkeuze wordt namelijk de hele wereld afgereisd. Na een zorgvuldige ontwerpfase worden Forzalaqua badkamer- en sanitairproducten met de hand en op ambachtelijke wijze gemaakt.

Italiaanse passie

Forzalaqua biedt u een bijzondere lijn van badkamer- en sanitairproducten die met passie voor uw ultieme badkamerbeleving is samengesteld. Bezoek onze showroom voor uw mooiste Forzalaqua badkamer. Of vraag direct een offerte aan.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.