Forzalaqua

Dolce vita

Met de prachtige sanitair oplossingen van Forzalaqua haalt u in één klap het ultieme Italiaanse ‘dolce vita’-gevoel in huis. Typisch Italiaans badkamerdesign op hoog niveau waarmee het oog iedere keer weer visueel getrakteerd wordt. De stoer afgewerkte badkamermeubels zijn zowel sierlijk als minimaal. Tevens zo kenmerkend zijn robuuste elementen die prachtig contrasteren met verfijnde details welke nooit zullen gaan vervelen.

Materiaal

Wat betreft materiaalkeuze staat krachtig natuursteen en karakteristiek massief eikenhout centraal. De Forzalaqua badkamer- en sanitairproducten zijn hiermee niet alleen kwalitatief hoogwaardig, textuur en kleur komen via deze natuurlijk materialen volledig tot leven.

Zorgvuldig gekozen en vervaardigd

Wat betreft productie is Forzalaqua eveneens een bijzonder merk omdat voor inspiratie en materiaalkeuze de hele wereld wordt afgereisd. Na een zorgvuldige ontwerpfase worden met de hand en op ambachtelijke wijze de badkamer- en sanitairproducten vervaardigd.

Italiaanse passie

Forzalaqua staat hiermee voor een bijzondere lijn van badkamer- en sanitairproducten welke met passie voor uw optimale badkamer beleving samengesteld worden. Bezoek onze showroom voor de mooiste Forzalaqua badkamer- en sanitairproducten of vraag direct een offerte aan.