Clou

Top design voor  badkamer en toilet

De titel vat alles eigenlijk perfect samen. Om uw nieuwe badkamer en toiletruimte tot in de puntjes af te werken sluiten de slimme design oplossingen van Clou wellicht naadloos aan op uw wensen. Er is een voorwaarde; strak afgewerkt minimalisme moet in uw straatje liggen.

Betaalbaarheid, design en kwaliteit

De kracht van Clou zijn de kernwaarden welke dit merk hanteert. Met design, kwaliteit én betaalbaarheid is een ideale balans ontwikkeld welke al 20 jaar hoog gewaardeerd wordt bij dealers, consumenten en professionals. Hoewel Clou een oer Nederlands product is zijn de prachtig geproduceerde badkamer accessoires, toiletten, bidets, wastafels, fonteinen, kranen, sifons etc. ook zeer populair in het buitenland.

Oogstrelend minimalisme

Nog een kracht is dat Clou de ontwikkeling, designprocessen, productie en levering volledig op eigen kracht realiseert. Dit betekent dat u bij de Jong Sanitair de oogstrelende badkamermeubels en badkameraccessoires van Clou naar harte lust kunt ontdekken door te kijken én natuurlijk te voelen. De hoogwaardige materialen, het doordachte gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijk karakter is iets wat u met eigen ogen zou moeten zien!

Perfectie in uw nieuwe badkamer?

Uiteraard bent u bij de Jong Sanitair aan het juiste adres wat betreft de professionele aanleg en installatie zodat de Clou badkameraccessoires perfect in uw nieuwe badkamer en toiletruimte tot z’n recht komen.

U bent vast nieuwsgierig geworden!

Bezoek onze inspirerende sanitair showroom of neem contact met ons. De Specialisten van de Jong Sanitair staan voor u klaar!