Clou-23

Clou

Top design voor uw badkamer en toilet, daarvoor zit u goed bij Clou. Houdt u van strak afgewerkt minimalisme? Dan sluiten de slimme design oplossingen van Clou wellicht naadloos aan op uw wensen. 

Clou-02

Betaalbaar design en kwaliteit

Design, kwaliteit én betaalbaarheid zijn de kernwaarden van Clou. Hiermee is een ideale balans ontwikkeld, die al 20 jaar hoog gewaardeerd wordt bij dealers, consumenten en professionals. Hoewel Clou een oer-Nederlands product is, zijn de prachtig geproduceerde badkameraccessoires, toiletten, bidets, wastafels, fonteinen, kranen en sifons ook zeer populair in het buitenland.

Oogstrelend minimalisme

Nog een kracht is dat Clou de ontwikkeling, designprocessen, productie en levering volledig zelf realiseert. Bij de Jong Sanitair ontdekt u de oogstrelende badkamermeubels en badkameraccessoires van Clou. Niet alleen door te kijken, maar zeker ook door te voelen. De hoogwaardige materialen, het doordachte gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijk karakter is iets wat u zelf moet ervaren. Zeer de moeite waard!

Clou-16

Perfectie in uw nieuwe badkamer

Wilt u gaan voor perfectie in uw badkamer? Bij De Jong Sanitair zorgen we voor een uiterst professionele aanleg en installatie, een uitstekende service en maatwerk. Clou badkameraccessoires maken uw nieuwe badkamer en toiletruimte volledig af.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.