Alke

Het familiebedrijf Alke is al meer dan 30 jaar een toonaangevende specialist in badkamerinrichting. Talent gecombineerd met ambachtelijke knowhow is kenmerkend voor dit merk. Via vooruitstrevende technieken en hoogwaardige materialen komt de creativiteit van de topontwerpers binnen de Alke groep tot uiting in aansprekende ontwerpen.

Designers Collection Alke

Wilt u graag een unieke badkamer? Dat komt zeker goed met Alke. De ontwerpers van Alke zijn zich er namelijk voortdurend van bewust dat eindgebruikers zich bij de inrichting van hun badkamer graag willen onderscheiden. Flexibiliteit voor uw badkamer is het credo van Alke. 

Met onder meer de befaamde ‘Designers Collection’ heeft u met Alke de mogelijkheid om eigen ideeën en voorkeuren te realiseren. 

Innovatie in uw badkamer

Dankzij de slimme ‘Designers Collection’ modules en elementen kan voor u een individuele, spectaculaire en comfortabele inrichting samengesteld worden. De vormgeving, ruimte en kleurstelling van uw badkamer is helemaal op uw smaak af te stemmen, zonder dat dit meteen hoge kosten met zich meebrengt. Naast een aantal ‘standaard’ tinten biedt de ‘Designers Collection’ bijvoorbeeld ook een waaier van extra trendy kleuren; in veel gevallen zonder meerprijs. We vertellen u graag over alle mogelijkheden van Alke in uw badkamer.

Badkamer modules en elementen van Alke

Met Alke droomt u weg in uw ideale badkamer, volledig naar uw wens ontworpen en ingericht. Het team van De Jong Sanitair staat klaar om dit samen met u te realiseren. Van een uniek ontwerp tot aan de oplevering: u wordt volledig ontzorgd.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.