Alke

Alke

Familiebedrijf Alke is al 30+ jaar een toonaangevende trendsetter in badkamerinrichting. Talent gecombineerd met de ambachtelijke knowhow is zeer kenmerkend voor dit merk. Daarnaast geeft men via vooruitstrevende technieken en hoogwaardige materialen vorm aan de creativiteit van de topontwerpers binnen de Alke groep.

Designers Collection

Deze ontwerpers zijn zich voortdurend ervan bewust dat eindgebruikers bij de inrichting van hun badkamer zich graag willen onderscheiden. Met onder meer de befaamde ‘Designers Collection’ heeft Alke hierop een effectief antwoord ontwikkeld. Hiermee kunnen uw eigen ideeën en voorkeuren gerealiseerd worden. Flexibiliteit voor uw badkamer is het absolute credo.

Innovatie

Vanuit het innovatieve karakter van de ‘Designers Collection’ kan er op iedere situatie ingespeeld worden. De vormgeving, beschikbare ruimtes en kleurstelling van uw badkamer kan volledig op uw smaak afgestemd worden en dit hoeft niet altijd een hogere prijs te betekenen. Naast de “standaard” tinten biedt de designers collection bijvoorbeeld een waaier van extra trendy kleuren; in veel gevallen zonder meerprijs.

modules en elementen

Zo kunt u uiteindelijk wegdromen in de badkamer naar uw keuze. Dankzij de slimme ‘Designers Collection’ modules en elementen kan ook voor u een individuele, spectaculaire en comfortabele inrichting gecombineerd worden. De Jong Sanitair staat klaar om dit voor u te realiseren door u van ontwerp tot oplevering volledig te ontzorgen!