Cleopatra-09

Cleopatra Wellness

Stap in de wereld van wellness met Cleopatra! Bij De Jong Sanitair ervaart u hoe het oer-Nederlandse merk Cleopatra u naar een nieuwe dimensie brengt. Al sinds 1966 timmert Cleopatra sterk aan de weg als Nederlandse producent van luxe & hoogwaardige wellness producten, zoals baden, whirlpools, stoomcabines, stoomdouches en professionele stoombaden.

Cleopatra (bubbel)bad

Bent u op zoek uw droomligbad of bubbelbad? Cleopatra biedt u ruime keuze in diverse types en designs. Ook het soort massagestand en de intensiteit is naar eigen voorkeur en eenvoudig in te stellen bij de bubbelbaden van Cleopatra. Dat is nog eens lekker bubbelen! 

Duurzaam genieten

Naast comfort staan de Cleopatra bubbelbaden ook bekend om de doordachte designs waarmee zaken als onderhoudsgemak en hygiëne niet vergeten worden. Bovendien zijn de baden ergonomisch gevormd en van de hoogste kwaliteit. Van een Cleopatra-bad heeft u jarenlang plezier. Duurzaam genieten staat voorop.

Ruime keuze en maatwerk 

De hoogwaardige kenmerken van Cleopatra gelden uiteraard ook voor de wellness producten van Cleopatra, zoals de stoombaden en sauna’s. De stoombaden van Cleopatra zijn in zowel particuliere als professionele kringen zeer populair, dankzij de ruime keuzemogelijkheden en hoogwaardige kwaliteit op het gebied van materiaal en stoomtechniek. Cleopatra sauna’s zijn eigentijds qua vormgeving en gebruikersvriendelijk wat betreft installatie. De sauna’s worden voor elke ruimte op maat gemaakt in een eigen fabriek.

Ontdek Cleopatra bij De Jong Sanitair

De specialisten van De Jong Sanitair & Tegelspecialist demonstreren u graag alle mogelijkheden van Cleopatra. Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan voor uw bad of wellness van Cleopatra. 

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.