Assenti badmeubels

Een droombadkamer in Italiaanse sfeer? Dan zit u helemaal goed met de badkamermeubels van Assenti. Met de unieke collectie Assenti badmeubels creëert u uw eigen Italiaanse droombadkamer. De Jong Sanitair & Tegelspecialist realiseert uw complete Assenti badkamer, inclusief montage.

Ruime keus assenti badkamermeubels en douches

Bij badmeubels en douches van Assenti heeft u veel keuze. Bijvoorbeeld in kleur, afmeting en afwerking in hoogglans of mat. De designs van Assenti badkamermeubels zijn uniek en allesbehalve traditioneel. Ook voor kleinere badkamerruimtes heeft Assenti de perfecte badkamermeubels. En prettig: alles voor een betaalbare prijs bij De Jong Sanitair. 

Eindeloos genieten van Assenti badkamermeubels 

Van Assenti badkamermeubels heeft u gegarandeerd jarenlang plezier. Alle Assenti badkamermeubels worden gemaakt van hoogwaardig materiaal, zoals natuursteen. En de afwerking is ongekend. Een ontspannen en luxe gevoel krijgen in uw badkamer? Kom langs voor uw Assenti droombadkamer. Bij De Jong Sanitair laten we u graag de mogelijkheden zien. 

Een Assenti droombadkamer realiseren?

Bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist zorgen we dat u in een warm bad belandt. Met aandacht voor uw wensen en budget denken we met u mee. Bezoek onze showroom voor de mooiste badkamer ideeën of vraag direct een offerte aan voor uw Assenti badkamer.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.