Custom Made De Jong badkamermeubels

Een badkamermeubel op maat laten maken? Onder de naam Custom Made De Jong ontwerpen en produceren we bij De Jong Sanitair badkamermeubels op maat. Met een op maat gemaakt badkamermeubel haalt u betaalbaar design sanitair in huis, maar ook topkwaliteit. Daar heeft u echt jarenlang plezier van.

Badkamermeubels in alle stijlen

Ieder badkamermeubel van Custom Made De Jong ontwerpen en produceren we volledig op maat. Omdat uw badkamerruimte om speciale afmetingen vraagt bijvoorbeeld, of omdat u voor écht uniek wilt gaan. Met Custom Made De Jong krijgt u badkamermeubels en elementen die tot in elk detail voldoen aan uw wensen. Met strakke vormen misschien, of juist organisch. Zo zijn badkamermeubels met ronde hoeken bijvoorbeeld echte eye-catchers. Maar ook bijzondere frontjes of inbouwkasten realiseren we geheel naar uw smaak. Alles is mogelijk bij onze meubelmakers. Kom dus gerust langs om uw ideeën te bespreken.

Onze werkwijze

Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we uw wensen in kaart voor een badkamermeubel op maat. Welke stijl heeft u in gedachte en waar moet uw badkamermeubel aan voldoen? U bent helemaal vrij in kleuren, materialen en afmetingen. Als u akkoord bent met het ontwerp, starten we met de productie. Soms lokaal, soms in Italië. Maar altijd met een afwerking van hoog niveau. Samen realiseren wij uw droombadkamer!

Inspiratie opdoen?

U bent altijd welkom in onze showroom in Friesland om inspiratie op te doen. Hier staan ook veel Custom Made De Jong badkamermeubels opgesteld. Zo krijgt u een optimale beleving van onze kwaliteit. U kunt natuurlijk ook direct bij ons een offerte opvragen.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.