Duravit sanitair

Duravit sanitair

Duravit heeft al bijna 200 jaar ervaring in badkamers. In het ruime assortiment van Duravit vindt u alles voor uw complete badkamer: van sanitair tot badkamermeubels en van baden tot wellness. Naast praktisch en duurzaam zijn de badkamers van Duravit ook modieus.

ONTSPANNEN IN EEN DROOMBADKAMER VAN DURAVIT

In een Duravit badkamer van De Jong Sanitair & Tegelspecialist ontsnapt u aan de dagelijkse drukte. U geniet volop van water en wellness en komt zo volledig tot rust.

ONTWERPEN DIE OPVALLEN

De vormgeving van Duravit sanitair is gedurfd, maar de functionaliteit staat altijd voorop. Internationale en gerenommeerde designers werken elke dag aan de nieuwste ontwerpen van het Duravit sanitair.

DUURZAAM BADKAMER SANITAIR

Alle baden, badkamermeubels en wastafels van Duravit zijn duurzaam. De hele collectie is van hoge kwaliteit, alleen de beste materialen worden gebruikt en alles wordt met de grootst mogelijke zorg gemaakt. Het design is tijdloos. Dus ook op dit gebied gaat uw Duravit badkamer jaren mee.

KIES VOOR 200 JAAR ERVARING IN BADKAMERS

In de showroom van De Jong Sanitair & Tegelspecialist kunt u in alle rust de vele badkamer voorbeelden van Duravit bekijken. Wij brengen graag een scherpe offerte voor uw Duravit badkamer uit. Het team van De Jong Sanitair & Tegelspecialist begeleidt u in het hele traject: van advies tot montage.