Duravit sanitair

Duravit heeft al bijna 200 jaar ervaring in badkamers. In het ruime assortiment van Duravit vindt u alles voor uw complete badkamer. Van sanitair en badkamermeubels, tot aan vele soorten baden, douche-toiletten en wellness. De badkamers van Duravit zijn praktisch en duurzaam, maar zeker ook modieus. U bent altijd welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken en inspiratie op te doen. 

Een droombadkamer van Duravit

In een Duravit badkamer ontsnapt u gegarandeerd even aan de dagelijkse drukte. U geniet volop van comfort en met de wellness mogelijkheden van Duravit komt u zeker volledig tot rust. Ook de douche-toiletten van Duravit, zoals de Duravit Sensowash, zijn steeds vaker onderdeel van luxe badkamers. Bij De Jong Sanitair laten we u graag alle mogelijkheden zien van Duravit in uw badkamer.

Duravit ontwerpen die opvallen

Internationale en gerenommeerde designers werken elke dag aan de nieuwste ontwerpen van het Duravit sanitair. De vormgeving van Duravit sanitair is soms gedurfd, maar tegelijk tijdloos. Functionaliteit staat bij Duravit altijd voorop, en dat merk je. Doordacht comfort zorgt voor een prettige beleving bij Duravit sanitair.

Duurzaam badkamer sanitair

Alle baden, badkamermeubels en wastafels van Duravit zijn duurzaam. De hele collectie is van hoge kwaliteit. Alleen de beste materialen worden gebruikt en alles wordt met de grootst mogelijke zorg gemaakt. Ook het tijdloze design van Duravit zorgt ervoor dat u jarenlang plezier heeft van uw Duravit badkamer.

Duravit sanitair-01

Kies Duravit voor 200 jaar ervaring in badkamers

Kom langs in de showroom van De Jong Sanitair & Tegelspecialist om in alle rust de badkameropstellingen van Duravit te bekijken. Wij brengen graag een scherpe offerte uit voor uw Duravit badkamer.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.