Wellness

De unieke eigenschappen van De Jong Sanitair

De unieke eigenschappen van De Jong Sanitair zorgen voor een badkamer, toilet of vloer die helemaal bij u past. Wat maakt De Jong Sanitair in Gytsjerk uniek? En aan welke eigenschappen moet u denken wat de service betreft? U leest het hier. 

Excellente service en maatwerk zijn 2 unieke eigenschappen van De Jong Sanitair

Bent u aan het verbouwen? Heeft u een verbouwing op de planning staan? Denkt u na over een renovatie of heeft u een nieuwe woning gekocht waar nog het nodige aan moet gebeuren? De Jong Sanitair en Tegels helpt u graag bij het maken van een plan van A tot Z als het gaat om Sanitair, tegels en vloeren.

Dat wil zeggen: wij kunnen met u meedenken in een vrijblijvend gesprek. Ook kunnen we met u door onze showroom gaan om te kijken naar uw stijl en op basis daarvan een advies uitbrengen. En niet alleen over stijl kunnen we meedenken en adviseren, ook over comfort en over gemak. Wij maken bijvoorbeeld meubels op maat, naast dat we onze vaste merken verkopen. Bent u slecht te been of zijn er andere dingen waar we rekening mee moeten houden? Dan denken wij met u mee in praktische oplossingen. Dat zijn de unieke eigenschappen van De Jong Sanitair.

Voorbeelden unieke eigenschappen en maatwerk bij De Jong Sanitair

Hoe we maatwerk hebben toegepast bij verschillende klanten ziet u terug in deze voorbeelden.

Voorbeeld 1:  super functionele badkamer.

De badkamer van deze klant is klein. Toch wou deze klant proberen hier zo veel mogelijk kwijt te kunnen: toilet, douche, wasmachine, toiletpapierhouder en wc-borstelhouder. De Jong Sanitair heeft al deze elementen kunnen wegwerken in het design en de hele badkamer op maat ontworpen en gebouwd.

Voorbeeld 2: bergruimte en comfort

Deze klant wilde graag veel bergruimte in haar badkamer. Daarnaast moest de badkamer comfort uitstralen. Als de ontwerpers van De Jong Sanitair aan de slag gaan met zo’n uitdaging laten ze niks aan het toeval over. Zo kwamen we er achter dat de badkamer enkele ‘loze ruimtes’ had achter de betegelde badkamerwanden. Deze ruimte konden we benutten voor de bergruimte. In het ontwerp zijn er vervolgens opbergkasten ontworpen. Comfort is een specialisme van De Jong Sanitair. In deze badkamer moest dit centraal staan, dus is er een dubbele(!) regendouche geplaatst inclusief de mogelijkheid om dankzij het gezonde Sunshower UV-licht nog meer te ontspannen. Het warme infraroodlicht stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn.

Voorbeeld 3: tijdloos en gebruikersgemak

Deze klant heeft nagedacht over het gebruik maken van de badkamer, ook als mindervalide. De badkamer moest tijdloos worden, wit, maar niet saai én met gebruikersgemak. Best een uitdaging voor De Jong Sanitair. Het sleutelwoord in dit ontwerp werd uiteindelijk ‘subtiel’. Dit ziet u terug in de materialen die gebruikt zijn, die wit zijn, maar allemaal net een andere structuur hebben. Tot slot is er een gezorgd voor een lage instap / geen instap bij het douche gedeelte, voor gebruikersgemak.

Sanitair, tegels en vloeren voor nieuwe en historische gebouwen

Wij kunnen met u meedenken op gebied van sanitair, maar ook op gebied van tegelvloeren en vloerverwarming. We werken nauw samen met merken én bouwen ook zelf meubels etc. op maat. Niet alleen ontwerpen wij zelf, we hebben ook eigen monteurs, etc. Zo heeft u alles wat u nodig heeft onder één dak. Dit alles voor een overzichtelijke prijs. Wij hebben nieuwbouwwoningen van sanitair voorzien, maar ook historische gebouwen. Sterker nog; in dit laatste zijn wij gespecialiseerd. Zo zijn wij zelf ook gevestigd in een monumentaal pand; een oude melkfabriek, waar u al veel inspiratie kunt opdoen.

Contact opnemen

Heeft u ook specifieke wensen? Loopt u tegen een uitdaging aan? Of wilt u simpelweg een mooie badkamer en gebruik maken van de unieke eigenschappen van De Jong Sanitair? Neem vrijblijvend contact met ons op.