Gerealiseerd: Slim badkamer comfort

Eén Project, twee badkamers. Wat bij deze nieuw opgeleverde badkamers centraal staat is bergruimte en comfort verpakt in een visueel statement. De Jong Sanitair ging met dit gegeven aan de slag wat uiteindelijk resulteerde in een tevreden opdrachtgever en alweer een schitterend geheel.

Stoer maar elegant

Het stoere zwarte kleurschema wordt afgewisseld met natuurlijke warme tinten, voorzien met subtiele texturen, wat voor een unieke combinatie van landelijk en industrieel design zorgt. Een stoere, maar tegelijk ook elegante beleving.

Waar te beginnen?

Laten we starten met de slim gekozen oplossingen voor extra bergruimte. Bij dit specifieke project bleken er een aantal ‘loze’ ruimtes te ontstaan achter de fraai betegelde badkamerwanden. Tijdens het ontwerpproces ontstond al snel het idee om dit te benutten. Deze ‘loze’ ruimtes werden omgetoverd tot bergruimtes (of inbouwkasten) welke naadloos worden afgesloten door fraaie donker getinte deuren. Het scharnierwerk is van dusdanige kwaliteit dat het gebruikersgemak met softclose technieken soepel en geruisloos plaats vindt. Zo blijven de voorraden handdoeken, washandjes en shampoos dus netjes én droog uit het oog, maar wel onder handbereik.

Statement

Qua vormgeving hebben deze badkamers, welke op de benedenverdieping en bovenverdieping gesitueerd zijn, een fraai herkenbare signatuur gekregen. Er is namelijk gebruik gemaakt van strakke, minimalistische vormen welke met veel gevoel voor contrast zijn gekozen. Met name dat laatste geeft het geheel kracht en een stoer karakter. De witte tegelwanden staan als het ware lijnrecht tegen over donkere vloertegels en badkamermeubels. Het kraanwerk is tevens voorzien van een mooie donkere coating zodat het geheel tevens door industriële invloeden word gekenmerkt.

Comfort

Eigenlijk kunnen we kort zijn over dit aspect. Comfort is eigenlijk de tweede naam van De Jong Sanitair, waarmee het domweg ondenkbaar is dat hier geen rekening mee zou zijn gehouden. De foto’s verraden dat het comfort op een hoog niveau ligt. Naast slim gebruikersgemak is kan men hier genieten en tot rust komen. Wat te denken van de dubbele(!) regendouches? De mogelijkheid om dankzij het gezonde Sunshower UV-licht nog meer te ontspannen? Het warme infraroodlicht stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. U doucht en “sunshowert” tegelijkertijd!

Uiteraard lopen de verschillende ruimtes naadloos in elkaar over. Dit betekent dat er nergens drempels en vervelende richels aanwezig zijn. Gemak tijdens het gebruik dus, maar ook tijdens het schoonmaken.

In het fraaie en comfortabele jacuzzi bad kunt u naast alle verwennerij bovendien heerlijk bubbelen. Kortom: zo kunnen we nog wel ven doorgaan! Over alles is nagedacht, wat wil een mens nog meer?

Op maat naar uw wens

Wilt u ook de badkamer van uw dromen laten ontwerpen en plaatsen door de specialisten van De Jong Sanitair & Tegelspecialist? Neem dan vrijblijvend contact op!

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.