Gerealiseerd: Strakke curves

Gebruikersgemak, warmte en stijl. Dit was de kern welke bij deze badkamer de zoveelste uitdaging vormde voor de specialisten van de Jong Sanitair. Omdat deze ruimte zich op de begane grond bevindt en tevens is voorzien van royale ramen, speelt de groene buitenomgeving automatisch een bepalende rol.

Styling en comfort

Wie deze badkamer op zich in laat werken zal een aantal zaken wat betreft styling opvallen. Hoekige vormen worden namelijk afgewisseld met rondingen. Bijvoorbeeld, de hoek van het bad is voorzien van een fraaie curve. Dit geeft niet alleen een vriendelijke uitstraling, wat betreft de doorloop tussen het toilet en bad is er zo extra ruimte gecreëerd. Ook het bankje in het douchegedeelte is voorzien van een dergelijke ronding. De grote stortregen-douchekop, het Sunshower zonnebank systeem en de drempelloze instap zorgen daarbij opgeteld voor optimaal comfort.

Tegels en textuur

De donkere vloer- en lichte wandtegels brengen niet alleen contrast, de subtiele afwisselende tegel texturen zorgen voor een levendig karakter. De warm getinte houten meubels halen tenslotte de natuur naar binnen. En zo valt ook hier alles weer prachtig op z’n plek.

Wilt u ook zo’n pracht badkamer?

Het team van De Jong Sanitair & Tegelspecialist gaat ook graag met uw wensen aan de slag. Neem
 vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.