Gerealiseerd: Ruwe bolster, blanke pit

Ruwe bolster, blanke pit. Hiermee wordt het karakter van dit opgeleverde project treffend samenvat. Het geheel is namelijk dusdanig samengesteld zodat design, comfort en gebruikersgemak als een symfonisch geheel samenvallen. Karakteristieke hout, steen en beton texturen contrasteren effectief met strakke robuuste vormen.

Daarnaast…

worden lichte en donkere elementen aangevuld met warme natuurtinten in steen en hout. Zo wordt ook hier de kracht van contrastwerking tot in de puntjes toegepast.

Sfeervolle luxe

Wat betreft sfeer ontstaat er mede dankzij de bovenstaande omschrijving een spannend mengsel van landelijk, zomers en modern minimalisme. Het is best bijzonder te noemen dat deze stijlen elkaar niet bijten maar in perfecte harmonie juist een slim geheel vormen. Laat dat maar aan de specialisten van de Jong Sanitair over…

Rijke uitrusting

En geloof ons, het wordt absoluut genieten hoor; terwijl u onder de royale regendouche staat ontspant uw lichaam nog meer dankzij het contact met warm infraroodlicht. Met Sunshower haalt u niet alleen comfort in huis, u stimuleert uw lichaam om vitamine D aan te maken. Gevolg: U gaat u energieker voelen en krijgt bovendien een gezond zomers kleurtje! Wie wil dat nu niet?

Vloer- en wandtegels

Voor onder meer het douche gedeelte is gekozen voor royale vloer- en wandtegels. Visueel gezien geeft dit uiteraard een rustig én ruimtelijk beeld, wat betreft onderhoud en reiniging zitten hier ook de nodige voordelen aan vast. De eerlijke uitstraling van de tegels komen eveneens tot uiting bij de sanitaire accessoires. Details zoals kranen, toillet en wastafel zijn fraai en minimalistisch vormgegeven. Doelmatigheid + eenvoud is hier het credo.

Op zoek naar de badkamer van uw dromen?

Dit project is uiteraard ook weer van A-Z door de Jong Sanitair gerealiseerd. De opdrachtgever ontzorgen, gestructureerd werken en korte lijntjes met leveranciers lagen aan de basis voor alweer een voorspoedige oplevering. Het team van De Jong Sanitair & Tegelspecialist gaat daarom graag met uw wensen aan de slag. Bezoek onze showroom of vraag direct een offerte aan.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 25 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.