Gerealiseerd: Ruimtelijk comfort

Ruimtelijk comfort

Wat bij binnenkomst opvalt aan deze gerenoveerde badkamer is de diversiteit aan texturen. Zo vormen karakteristieke natuurstenen vloer- en wandtegels een krachtig contrast met strakke ‘levend-witte’ wandtegels. Wat bij de betegeling in deze badkamer eveneens in het oog springt zijn de verschillende afmetingen en vormen van de tegels. Bepaalde wanddelen lijken wel in wildverband “gemetseld” te zijn. Mede dankzij deze zorgvuldig gekozen variatie krijgt deze badkamer een landelijke, tijdloze uitstraling.

Praktisch & uitgekiend

De fraaie wastafel, welke naadloos in een robuust houten meubel is verwerkt biedt veel bergruimte middels twee riante ‘softclose’ lades. Zo is iedere centimeter in deze badkamer praktisch en uitgekiend gesitueerd waarbij een ruimtelijke indeling met het gebruikersgemak centraal staat. Onze vakmensen hebben de toegankelijkheid en het comfort hiermee nooit als centrale uitgangspunt uit het oog verloren.

Ook voor de wat oudere of minder valide mensen

is dit qua uitgangspunt een zeer geschikt type badkamer geworden. Kijk maar eens naar de drempelloze in- en uitstap naar de doucheruimte waarmee het uitglijgevaar drastisch is verminderd! In het douchegedeelte is daarnaast een royale zit verwerkt. Handig voor een fles shampoo en dergelijke maar ook een ideale mogelijkheid om zittend van de heerlijke warme regendouche te genieten.

Nog meer genot!

Zonlicht is belangrijk voor onze gezondheid. De oplossingen van Sunshower zijn hiervoor van hoog niveau dus ook deze badkamer moest hier aan geloven! Met UV-licht wordt namelijk het lichaam gestimuleerd om vitamine D aan te maken. Het resultaat? Pure ontspanning, u krijgt meer energie en krijgt bovendien een gezond kleurtje. Het warme infraroodlicht stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. Zo doucht en ‘sunshowert’ u gewoon tegelijkertijd!