Gerealiseerd: Warm & modern

Wat bij deze prachtige badkamer opvalt zijn slimme toepassingen waarmee de ruimtelijke werking optimaal tot uiting komt. De verschillende texturen en kleurtinten zijn dusdanig gecombineerd dat het geheel een uitnodigende en rustgevende uitwerking heeft.

2 in 1

De slimme plaatsing van de ‘losse’ muur deelt de badkamer niet alleen op in 2 royale ruimtes. Het geeft de strak gelijnde badkuip als het ware een eigen podium waarbij de geïntegreerde natuurhouten inzet een ware eye-catcher vormt in het decor.

Aan de andere kant…

van de fraai betegelde wand gaat een minimaal vormgegeven doucheruimte verscholen waarmee uw privacy en comfort gewaarborgd wordt. Zoals vaker in de badkamers door de Jong Sanitair, zijn er geen hinderlijke opstapjes in de ruime doorloop douche en is het extra genieten geblazen dankzij het befaamde Sunshower systeem. Met Sunshower haalt u niet alleen comfort in huis, u stimuleert uw lichaam om vitamine D aan te maken. Hierdoor voelt u zich energieker en het gezonde zomerse kleurtje is een welkome bonus!

Het hele gezin geniet!

Bij de ontwikkeling van deze badkamer is uiteraard aan het hele gezin gedacht. De dubbele wastafel biedt voldoende ruimte om samen gezellig tanden te poetsen. Ook de royale spiegelkast zorgt ervoor dat het hier nooit dringen wordt. De wandkranen zijn net zoals in het douchegedeelte qua styling strak en minimaal maar dragen tevens bij aan een subtiele landelijke uitstraling.

Eye-candy

De prachtige natuurtegels maken het geheel af. De secuur uitgebalanceerde kleurstelling maakt deze badkamer warm en levendig. De lijnvoering, diversiteit en karakteristieke texturen kunnen het beste als “eye-candy” omschreven worden. De Jong Sanitair heeft deze eigentijdse stijl tevens meegenomen richting de toiletruimte waar het zwevende toilet de ruimtewerking benadrukt. Hiermee staat de uniformiteit in zowel toilet als badkamer fier overeind.

Volledige ontzorging

Ook deze badkamer is volledig door het vakkundige team van De Jong Sanitair & Tegelspecialist gerealiseerd.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.