Gerealiseerd: Gedetailleerd rust met levende kleuren

Gedetailleerd rust met levende kleuren

Bij het ontwerpen van deze badkamer is de nadruk bewust gelegd op het scheppen van een ruimte dat luxueuze rust uitstraalt. Bij binnenkomst stapt u in een wonderlijke wereld van warme comfort door het aandachtig gebruik van lichtinval en kleurensamenstellingen.

Ruimte benadrukken

Het gebruik van de geheel transparante douchewand draagt positief bij aan de ruimtebeleving van de gebruiker. De ruimtebeleving wordt daarnaast onder de aandacht gebracht door het gebruik van verschillende tinten in de gedetailleerde tegelwand. Het ijzersterke kraanwerk van RVS is met grote zorg door onze ervaren monteur gemonteerd in de tegelwand, zodat geen detail onafgewerkt blijft.

Subtiele kleurencombinaties en tegelformaten

Wat ook opvalt, is dat de gebruikte kleuren op een subtiele manier bij elkaar aansluiting vinden en deze badkamer tot een geheel vormen. Het gebruik van crème-wit, beige, RVS en wit zorgt voor een uniek beleving van ruimte en rust. Ook de lichte tegelvloer, bestaande uit grote tegels, geeft de ruimte een uitstraling van luxe. Het zitvlak in het douchegedeelte is een prachtige blikvanger dat ook nog eens erg praktisch is voor de gebruiker.

Opvallen met hout

Uw blik wordt getrokken door de prachtig houten, los gemonteerde wastafel. Doordat de wasbak boven de wastafel zweeft, wordt het karakter van ruimte tot een waardevol conclusie gebracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het licht dat achter de grote spiegel vandaan komt en de lichtinval vanuit het raam. Door het licht van de spiegel geeft deze badkamer ook in de avonduren een gevoel van warmte.

Van ontwerp tot montage

Het team van De Jong Sanitair & Tegelspecialisten gaat ook graag voor u aan de slag bij het realiseren van uw droombadkamer. Kom gerust langs in onze showroom om inspiratie op te doen of neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken.