Gerealiseerd: Licht geeft ruimte

Centraal in deze prachtige badkamer staat de combinatie tussen specialistisch tegelwerk, gebruiksvriendelijke onderdelen en licht. De kleurencombinaties die gevormd worden door de tegelvloer, de houten wastafelkast en de lichte tegelwanden geven een strak en warme indruk. Het design is volledig ontwikkeld met oog voor de gebruiker die hierin centraal staat.

Precisiewerk

Het precisiewerk van onze monteur is nadrukkelijk terug te zien in de verschillende details van deze badkamer. De kleurencombinatie wordt versterkt door de warme tinten van de tegelvloer en de houten wastafelkast met extra veel bergruimte.

Met z’n tweetjes

Bij het ontwikkelen van deze moderne badkamer is natuurlijk ook bij het design van de wastafel rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid. Hierbij is gekozen voor een verlengde ceramische wasbak en een industriële rvs-kraan. Daarnaast zijn twee rvs-bekerhouders aangebracht, speciaal voor met z’n tweetjes.

Speciaal voor de gebruiker

De gebruiker van deze badkamer heeft alle wensen door kunnen geven voor het optimale gebruiksgemak. Zo is de douchecabine gebruiksvriendelijk ingericht met kleine opstapjes die het water goed binnenhouden.

Ruimte en gebruiksgemak

De transparante douchedeuren geven het vertrek extra ruimte. De naadloze aansluiting tussen de schuifdeuren zorgen voor weinig verspilling. De extra ruime douchecabine wordt hiermee volstrekt deel van het vertrek. Het tijdloos karakter van deze badkamer komt volledig tot uiting in deze gebruiksvriendelijke badkamer. Wilt u ook een badkamer die volledig naar uw wens is ontwikkeld? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.