Gerealiseerd: Levend wit met een lage instap

Levend wit met een lage instap

De belangrijkste wensen van deze klant waren gebruikersgemak, een ruimtelijk gevoel en een tijdloos karakter. Men wou tevens graag een helder witte uitstraling, maar… deze “kleurloze” wens mocht niet resulteren in een saai geheel.

Subtiele tinten en texturen

Vanuit dit gedachtengoed werd er tijdens de ontwerpfase samen met de klant uitvoerig gewikt en gewogen. De Jong Sanitair kwam echter met oplossingen waar de klant erg enthousiast over was. Het sleutelwoord voor deze badkamer zou namelijk ‘subtiel’ zijn. In het eindresultaat is dit terug te herkennen in textuur en tint. Het wit komt tot leven doordat de tegels subtiel van tint variëren en bovendien voorzien zijn van afwijkende texturen. Zo oogt het geheel niet flets maar wordt deze badkamers een lust voor het oog, waar langzaam maar zeker meer en meer details tot leven komen.

Minimale details

Het badkamermeubel en het handige zitje in de doucheruimte zijn qua toonzetting contrastrijk ten opzichte van de rest. Zij dienen als het ware als eye-catchers. Om het totaal visueel rustig en in balans te houden is de vormgeving van kranen en dergelijke zeer strak gehouden met fraaie minimale details.

Comfort én veiligheid voorop!

Ook opvallend is de lage opstap, of beter gezegd het ontbreken van een opstap naar het (stort) douche gedeelte. Dit is ook voor de minder valide mens uiteraard een ideale oplossing. Meer gemak én veiligheid voor iedereen!

Wilt u ook een geschikte badkamer voor jong en oud?

Het team van De Jong Sanitair & Tegelspecialist gaat ook graag met uw wensen aan de slag. Neem
vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.