BADKAMER & SANITAIR

Ruimtelijk comfort

Wat bij binnenkomst opvalt aan deze hagelnieuw gerenoveerde badkamer zijn de diverse texturen. Zo vormen karakteristieke natuurstenen vloer- en wandtegels een krachtig contrast met strakke ‘levend’ witte wandtegels. Wat bij de betegeling in deze badkamer eveneens opvalt zijn de verschillende afmetingen en vormen van deze tegels. Bepaalde wanddelen lijken wel in wildverband “gemetseld” te zijn. Meder hierdoor krijgt deze badkamer een landelijke, en dus tijdloze uitstraling.

Praktisch & uitgekiend

De fraaie wastafel, welke naadloos in een robuust houten meubel is verwerkt biedt veel bergruimte middels twee riante ‘softclose’ laden. Zo is iedere centimeter in deze badkamer praktisch en uitgekiend gesitueerd waarbij een ruimtelijke indeling en gebruikersgemak centraal staat. Onze vakmensen hebben zo de toegankelijkheid en het comfort nooit als centraal uitgangspunt uit het oog verloren.

Ook voor ouderen of minder valide mensen is dit qua uitgangspunt een zeer geschikt type badkamer geworden. Kijk maar eens naar de drempelloze in- en uitstap naar de doucheruimte waarmee het uitglijd gevaar drastisch is verminderd! In het douche gedeelte is daarnaast een stevige zit verwerkt. Handig voor een fles shampoo en dergelijke maar ook een ideale mogelijkheid om zittend van de heerlijke warme regendouche te genieten.

Nog meer genot!

Zonlicht is belangrijk voor onze gezondheid. De oplossingen van Sunshower zijn hiervoor van hoog niveau dus ook deze badkamer moest hieraan natuurlijk geloven! Met UV-licht wordt ieder lichaam gestimuleerd om vitamine D aan te maken. Het resultaat? Pure ontspanning, u krijgt meer energie en krijgt bovendien een gezond kleurtje. Het warme infraroodlicht stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. Zo doucht en ‘sunshowert’ u gewoon tegelijkertijd.

Wilt ook zo’n prachtige badkamer?

Het team van De Jong Sanitair & Tegelspecialist gaat graag met uw wensen aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons.

“Er wordt één monteur op uw project gezet. Dat houdt in dat er maar één persoon in uw woning is voor de renovatie, en dat is wel zo overzichtelijk!”