Uw Geberit toilet bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist

Met ruim 130 jaar kennis en ervaring produceert Geberit producten als toilet, vlotterkranen, douche-afvoeren en bad-afvoeren. De intelligente design gecombineerd met moderne technologie maakt de Geberit toilet tot één van de populairste producten bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist. Naast het design en technologie is ook de betrouwbaarheid een belangrijke pijler. Een Geberit product gaat vaak een leven lang mee. Koopt u een Geberit product bij ons? Dan ontvangt u natuurlijk ook garantie! Daarnaast profiteert u van onze topservice aan huis.

Geberit douche toilet

Met een simpele druk op de knop geniet u van toilethygiëne op een milde en natuurlijke manier. Uw comfort staat voorop bij dit toilet. Het is ook een duurzaam product en dat ziet u terug in uw portemonnee. Voor iedere badkamer hebben wij een Geberit oplossing in huis. In onze showroom hebben wij vele van deze producten voor u klaargezet om te komen bekijken. Zo kunt u meteen de juiste keuze maken. Komt u er niet helemaal uit? Dat is geen probleem. De specialisten van De Jong Sanitair & Tegelspecialist staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Voor kleine en grote badkamers

De Jong Sanitair & Tegelspecialist staat bekend om de maatwerkoplossingen voor iedere badkamer, hoe groot of klein de ruimte ook is. Neem gerust een kijkje tussen onze gerealiseerde projecten voor informatie en inspiratie. Wij geloven namelijk dat iedereen een eigen droombadkamer verdient. Daarom zetten wij ook altijd dat stapje extra voor u. Of u nu uw gehele badkamer aan het renoveren bent of een deel ervan wilt laten verbouwen, onze designers en monteurs helpen u bij de realisatie.

Ontwerp uw eigen droombadkamer met Geberit producten

Onze designers houden ervan om met u mee te denken. U geeft uw wensen aan ons door en wij realiseren uw droombadkamer. In ons assortiment vindt u verschillende Geberit producten van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u de badkamer geheel naar wens en met oog op comfort samenstellen. Uiteraard is het ook mogelijk Geberit producten te combineren met andere. Onze specialisten vertellen u hier graag meer over. Kom langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de Geberit toilet.