Gerealiseerd: Warm, stijlvol & slim

De beige tegels en witte muren geven deze badkamer een ruime en warme uitstraling waar u optimaal tot rust kunt komen. Bij het binnenkomen springt de wastafel gelijk in het oog. De robuuste houten planken met chromen poten in combinatie met een prachtige wasbak en kraan, zorgen samen voor een zeer moderne look. Subtiel contrast met aangename texturen.

Badkamer sanitair

Het sanitair in deze badkamer is onder meer van Duravit en Hansgrohe Axor. Zo is de douche voorzien van een Axor Starck glijstangset inclusief handdouche geheel gemaakt van chroom. Axor werkt samen met wereldberoemde designers en architecten. Dat is te zien aan het strakke en compacte design. Door de compromisloze kranen verbruikt u ook nog eens minder water.

Ruimtelijk

Niet alleen de badkamer geeft een ruime indruk maar ook het toilet. Dit komt onder andere, doordat er slim gebruik is gemaakt van de muren. Hier zijn verscheidene zaken naadloos in verwerkt zoals de wc-rolhouder. Wederom zijn hier beige tegels te vinden met witte muren aan twee zijden. Alweer tot in puntjes afgewerkt; door de Jong natuurlijk!

Op zoek naar de badkamer van uw dromen?

Het team van De Jong Sanitair & Tegelspecialist gaat graag met uw wensen aan de slag.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.