Gerealiseerd: Bed & breakfast

Heeft uw wel eens gasten over de vloer? Bij Bed and Breakfast Villa Envie is dat natuurlijk zeer geregeld aan de orde. Zo wil men gasten een comfortabel en sfeervol verblijf aanbieden waarbij luxe, gebruiksgemak en hygiëne centraal staat. Een interieur waarin iedereen zich welkom voelt.

Expertise

Voor de betegeling (inclusief tegelvloeren) en douche met sanitair werd daarom de expertise van de Jong Sanitair ingeschakeld. Het totaaltraject; advies, montage en oplevering resulteerde wederom in een zeer geslaagd resultaat.

Maatwerk interieur oplossingen

Omdat bij dit project niet alleen de sanitaire ruimte centraal staat, zijn diverse maatwerk oplossingen toegepast om het sanitaire gedeelte naadloos over te laten lopen in de overige leefruimte. Een vloeiende overgang via een elegante aanpak was noodzakelijk waarbij gebruikersgemak en privacy perfect in balans zijn gebracht.

Design met veel textuur

Er is voor een landelijke uitstraling gekozen met onder andere textuurrijke natuurtegels en karaktervolle houten elementen. Ook met het vele daglicht is rekening gehouden, zodat een ruimtelijk gevoel effectief geoptimaliseerd wordt. De ideale combinatie tussen strak design en een frisse landelijke setting is het gevolg. Kortom, de schoonheid spreekt voor zich en is tot in het kleinste detail perfect uitgewerkt.

Comfort en gezondheid

In het douchegedeelte is het ook genieten geblazen, dankzij een heerlijke stortdouche met ingebouwde Sunshower UV- en infraroodlampen. Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes waarbij het warme infraroodlicht tijdens het douchen ontspant, de bloedsomloop stimuleert, en bovendien voor een gezond kleurtje zorgt!

Wilt u ook zo’n Jong Sanitair badkamer?

Wij staan ook voor u klaar! Bezoek gerust onze inspirerende showroom of stel hier uw vragen.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.