Gerealiseerd: Ultra strak

Eén van eyecatchers in deze strakke badkamer is het mooie steenpatroon welke achter de organisch gevormde badkuip langsloopt. Samen met de fraaie houtstructuren in het meubilair, zorgen deze ruwe en natuurlijke texturen voor warmte en karakter. Zo ontstaat er contrast in dit strakke interieur welke een uitnodigende uitwerking heeft.

Grote tegels

Er is gekozen voor royale wand- en vloertegels zodat er visueel rust gecreëerd wordt. De wandtegels geven dankzij de horizontale plaatsing een ruimtelijk effect en zijn bovendien door het grote formaat zeer onderhoudsvriendelijk.

Gezond douchen

Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor. Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. U doucht en sunshowert tegelijkertijd.

Oog voor detail

De naadloze afwerking is niet het enige wat deze badkamer een strak aanzicht geeft. De typerende minimalistische details zoals de stoere badkraan, voegen qua design een industrieel en eigenzinnig tintje toe.

Toilet

Het ruime toiletgedeelte, inclusief een urinoir voor hem, is uiteraard perfect in dezelfde minimalistische stijl meegenomen. Zo wordt het hoge comfort niveau gewaarborgd en ontstaat er een slim uitgedacht geheel waarbinnen het prettig vertoeven is.

U wilt ook zo’n droombadkamer?

De specialisten van De Jong Sanitair staan klaar om u van A tot Z volledig te ontzorgen. Bezoek gerust onze inspirerende showroom of stel hier al uw vragen.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.