Gerealiseerd: Modern & robuust

Modern & Robuust: Eigentijdse badkamer

De in samenwerking met, en in opdracht van interieurarchitect Niek Deuze gerealiseerde badkamer heeft een mooie vintage basis gedachte. Het maatwerk vervaardigde meubelwerk met Solid Surface en een Caribisch notelaar decor geeft de ruimte karakter. Door gebruik te maken van muurtjes tussen de verschillende gebruiksruimtes ontstaat een praktische verdeling. Geen glazen panelen, maar een open structuur is wat de badkamer kenmerkt. Er is een combinatie gemaakt tussen douche en het gebruik van de sauna, de grote glazen deur zorgt dat de ruimtes in elkaar overlopen, tevens verbind de tegel met houtstructuur. Deze zorgt ook voor een extra wellness/sauna gevoel.

Keramische decortegel

De parelmoerkleurige keramische decortegel doet het goed bij veel van onze projecten. Ook in deze badkamer zijn deze bijzondere tegels verwerkt. Het geeft de badkamer een extra luxe en frisse uitstraling.

Een badkamer naar uw wens

Ons team gaat graag aan de slag met de specifieke wensen van onze klanten. Bent u op zoek nar de badkamer van uw dromen? Wij gaan graag voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.