Gerealiseerd: Textuur geeft leven aan wit

In deze badkamer is de focus gelegd op het creëren van ruimte en rust. Bij de keuze van de verschillende kleurelementen is hier rekening mee gehouden door ook naar de textuur van de verschillende tegels te kijken.

Mysterieuze diepgang

Wanneer we de badkamer binnenkomen valt nog iets op, namelijk dat er zich een ruimte achter de wand van de wastafels bevindt. Wanneer we de hoek omgaan zien we een ‘extra’ ruimte waar de douche gedeelte zich bevindt. We zien duidelijk dat luxueuze gebruiksgemak centraal staat in dit design. Met een prachtige regendouche, extra douchekop en opbergplek voor douchebenodigdheden.

Details maken het plaatje compleet

Dezelfde gedetailleerd textuur is meegenomen naar het toilet. Hier is ook gekeken naar ruimtebeleving en lichtval. De tegels geven hier een levendig sfeer. De naadloze afwerking zorgt ervoor dat alle afzonderlijke elementen in hetzelfde serene plaatje passen.

Wit, licht en levendig

De lichte wanden, strak ceramisch witte bad en wasbakken zijn de voornaamste focuspunten in deze badkamer. Het natuurlijke licht dat door het grote raam naar binnenvalt versterkt het gevoel van sereniteit. Er wordt leven in deze badkamer geblazen door het gebruik van de contrasterende kleuren van de houten wastafel met grote, verlichtte spiegel.

Specialistische precisie in uw badkamer

De specialisten van De Jong Sanitair & Tegelspecialist staan voor u klaar vanaf het ontwerp tot de plaatsing van uw droombadkamer. Vol trots werken deze vakbekwame ambachtslieden aan het verwerken van al uw wensen in uw nieuwe badkamer. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom!

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 25 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.