Gerealiseerd: Dubbelop strak & warm

Dubbelop strak & warm

De vakmensen van de Jong Sanitair stonden voor dit project voor een mooie uitdaging. Of eigenlijk, een dubbele uitdaging. Deze klant had namelijk twee interessante ruimtes gekozen welke als badkamer moest gaan dienen. Qua stijl en sfeer moesten ze beide bovendien in harmonie naadloos op elkaar afgestemd zijn.

Callenge

De Jong Sanitair pakte deze handschoen graag op en is er uiteraard weer in geslaagd een prachtig én praktisch totaal te creëren. Vanaf ontwerp tot oplevering, alles is tot in de puntjes verzorgd en met zorg afgewerkt waarbij kleurgebruik en materiaalkeuze centraal stond.

Textuur en tint

Wanneer je deze ‘natte ruimtes’ binnenstapt zul je onder meer onder de indruk zijn van het lichtplan welke namelijk niet alleen voor sfeer zorgt maar ook alle texturen en tinten tot leven laat springen. Contrast en warmte veroorzaken hiermee een zeer uitnodigende uitwerking. Kortom, dit zijn badkamers waar je graag jouw tijd doorbrengt. Relaxen en jezelf verwennen dankzij alle slimme en luxe oplossingen welke hier iedere dag weer op je wachten.

Voor het hele gezin

Wat onder meer in het oog springt is de grote ‘doorloop’ doucheruimte waar je achter een fraai betegelde muur kunt genieten van een warme regendouche. In beide badkamers zijn robuuste badkamermeubels geplaatst, voorzien van strakke details en karaktervolle hout texturen. Ook is iedere ruimte voorzien van een eigen toilet. Praktische toepassingen en ruimte zat voor het hele gezin!

Op zoek naar de badkamer van uw dromen?

Het team van De Jong Sanitair & Tegelspecialist gaat graag met uw wensen aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons.