Gerealiseerd: Modern minimalisme

Modern minimalisme

Deze moderne badkamer is ontworpen door De Jong Sanitair & Tegelspecialist. Samen met de klant zijn wij met de wensen aan de slag gegaan. Naast het ontwerp hebben wij ook de volledige installatie en montage gerealiseerd.

Badkamermeubels op maat

De greeploze badkamermeubels zijn ontworpen en gemaakt door Custom Made De Jong. Het grote voordeel van badkamermeubels op maat? Het materiaal, de kleur, afmetingen en budget stemmen we volledig af op uw wensen. In deze badkamer is gekozen voor houten badkamermeubels. Door hout in uw badkamer te verwerken, ontstaat er een warme en natuurlijke uitstraling.

Mosa Badkamertegels

De strakke tegels op de wanden en vloer zijn van Mosa. Er is gekozen voor grijze tegels in een groot formaat. Dit combineert prachtig met de houten badkamermeubels, de glazen douchewand en het witte sanitair met RVS details.

Uw badkamer van A – Z

De Jong Sanitair & Tegelspecialist regelt ook uw badkamer van A tot Z. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom van uw sanitair specialist in Gytsjerk, Friesland.