Back to basic

Dat is precies het verhaal wat deze schitterende natuurstenen tegels in dit interieur ons lijken te vertellen. De tegels zijn robuust en rijkelijk voorzien van fraaie texturen welke een natuurlijk uitstraling effectief versterken. De Jong Tegelvloeren heeft deze klus volledig voor z’n rekening genomen én geklaard op diverse plekken in huis; waaronder sanitaire ruimtes. Uiteraard voelen de vloeren heerlijk comfortabel dankzij vloerverwarming. Kom maar op winter!

Veiligheid voorop

Het hoge afwerkingsniveau is uiteraard ook van waarde met oog op veiligheid en welzijn, aangezien de kans op uitglijden en struikelen nihil is geworden. Wat betreft onderhoud brengt dit tevens het nodige voordeel waardoor schoonmaken (niemand ontkomt eraan) in ieder geval een stukje makkelijker en dus aangenamer wordt.

Naadloos

Waar (wederom) veel zorg voor is gedragen is detail en afwerking. Alles werd secuur en strak aangelegd en tot in de puntjes opgeleverd. Dit is onder meer terug te zien aan de fraaie plinten welke de vloeren schitterend lijken te omlijsten. De overgang tussen de diverse ruimtes, waaronder naar de badkamer en het toilet is naadloos en bovendien drempelloos gehouden waardoor alles als natuurlijk voelt en oogt.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Met ruim 25 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.