Licht geeft ruimte

Centraal in deze prachtige badkamer staat de combinatie tussen specialistisch tegelwerk, gebruiksvriendelijke onderdelen en licht. De kleurencombinaties die gevormd worden door de tegelvloer, de houten wastafelkast en de lichte tegelwanden geven een strak en warm indruk. Het design is ontwikkeld met volledig oog op de gebruiker die hierin centraal wordt gesteld.

Speciaal voor de gebruiker
De gebruiker van deze badkamer heeft alle wensen door kunnen geven voor het optimale gebruiksgemak. Zo is de douchecabine gebruiksvriendelijk ingericht met kleine opstapjes die het water goed binnenhouden. Het precisie werk van onze monteur is nadrukkelijk terug te zien in de verschillende details van deze badkamer. De kleurencombinatie wordt versterkt door de warme tinten van de tegelvloer en de houten wastafelkast met extra veel bergruimte.

Met z’n tweetjes
Bij het ontwikkelen van deze moderne badkamer is natuurlijk ook bij het design van de wastafel rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid. Hierbij is gekozen voor een verlengde ceramische wasbak en een industriële rvs-kraan. Daarnaast zijn twee rvs-bekerhouders aangebracht, speciaal voor met z’n tweetjes.

Ruimte en gebruiksgemak
De transparante douchedeuren geven het vertrek extra ruimte. De naadloze aansluiting tussen de schuifdeuren zorgen voor weinig verspilling. De extra ruime douchecabine wordt hiermee volstrekt deel van het vertrek. Het tijdloos karakter van deze badkamer komt volledig tot uiting in deze gebruiksvriendelijke badkamer. Wilt u ook een badkamer die volledig naar uw wens is ontwikkeld? Neem gerust vrijblijvend contact op met ons of vraag direct een offerte aan.