De positieve effecten van infrarood en zonlicht

Uw gezondheid, vitaliteit én energie boosten, en tegelijkertijd ontspannen onder een heerlijke douche. Klinkt dat niet ideaal? Deze luxe is te ervaren met een Sunshower. Terwijl u geniet onder de warme waterstralen, profiteert u met één druk op de knop ook van meerdere  gezondheidsvoordelen van infrarood en zonlicht. Een effect dat steeds meer erkend wordt. Niet alleen bij mensen die graag wat extra luxe en comfort willen ervaren in hun badkamer of veel sporten, wordt de Sunshower steeds populairder. Ook mensen die het voor hun gezondheid goed kunnen gebruiken kiezen steeds vaker voor een Sunhower in hun badkamer.

Sunshower-25

Gezondheidsvoordelen infrarood

Infrarood straling dringt diep door in uw huid, wat niet alleen voor een aangenaam gevoel zorgt, het biedt ook direct een helende werking. Zo stimuleert infrarood uw bloedsomloop en geeft het u verlichting bij spier- en gewrichtspijn. Maar ook herstellen spieren en gewrichten sneller door infrarood en voelen ze soepeler aan. Heeft u rug- of nekklachten, of bent u intensief lichamelijk actief? Dan zijn de voordelen van infrarood goed merkbaar.

Zonlicht: een vitamine D booster

Wanneer u gebruik maakt van een Sunshower, ervaart u de energie en warmte van de zon. Maar u profiteert ook van de gezondheidsvoordelen van korte blootstellingen aan UV-licht. Dit licht houdt uw vitamine D gehalte op peil, wat gunstig is voor uw botten en ook uw natuurlijke weerstand versterkt. Bovendien behoudt u (bij regelmatig gebruik) tegelijkertijd een gezonde, stralende teint op uw huid en niet te vergeten: het UV-licht geeft u meer energie!

Gezond leven én genieten

Gezond leven en genieten kan dus allebei, met een Sunshower in uw badkamer. Het is een investering die zich terugbetaalt in rijkdom: uw welzijn! U voelt zich gezonder en energieker, elke dag opnieuw.

Wilt u meer weten over een sunshower in uw badkamer?

Natuurlijk vertellen we u graag meer over de Sunshower, de verschillende mogelijkheden en voordelen ervan voor uw gezondheid. We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te ontdekken welk model het beste aansluit bij uw individuele behoeften, gezondheidssituatie en persoonlijke voorkeuren.

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Gerealiseerde
    badkamerprojecten

    Onze showroom wordt continu vernieuwd met inspirerende opstellingen en de laatste badkamer trends