Solid Surface: Betaalbaar design Sanitair in uw badkamer

Castelo tegels

Castelo tegels

Al eeuwen worden Castelo vloer- en wandtegels op traditionele en milieuvriendelijke wijze gemaakt in Portugal. Met Castelo tegels geniet u jarenlang van unieke en sfeervolle tegels in uw interieur. Bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist zijn vele handgemaakte Castelo tegels voor uw badkamer en keuken verkrijgbaar.  

COLLECTIE VOL KLEUR

In de uigebreide collectie van Castelo tegels heeft u de keus uit honderden kleuren en patronen. Bij de Jong Sanitair & Tegelspecialist vindt u altijd de tegels die passen in uw interieur. Nieuw is de collectie in Jugendstil. Grijstinten spelen hierin de hoofdrol. U kunt natuurlijk ook kiezen voor tegels in felle kleuren. Dit zorgt voor een verrassend effect.

100% SLIJTVAST

Dankzij de unieke samenstelling van cement, marmerpoeder en kleurstoffen gaan Castelo tegels honderden jaren mee. De cementtegels zijn heel sterk. Bovendien krijgt u van ons levenslange garantie op uw Castelo tegels voor uw badkamer en keuken.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

Bent u op zoek naar Castelo tegels voor een scherpe prijs? Dan bent u bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist aan het juiste adres. Wij brengen graag een offerte voor u uit. Bel ons op 058 – 233 22 80 of kom langs in onze showroom.

Curabitur a congue nulla.

Gekend door keukenwerkbladen, douche- en badbekleding, sanitaire elementen, wastafel, douchebak, … Ideaal voor creatieve ideeën, complexe realisaties en uitgelezen exclusieve stukken. Een uniek gevormd bad, een kamerbrede doorloopdouche, een meterslange en naadloze wastafel, …noem maar op. Door de onderhoudsvriendelijkheid en uiterst hygiënische kenmerken is Solid Surface perfect toepasbaar in de Badkamer, voedingssector, horeca, ziekenhuizen of medische praktijken. Ook zijn deze producten uitermate geschikt voor publieke ruimtes zoals sportcomplexen, wellness- en fitnesstempels.

www.dzignstone.be/nl >