Sanitair Groningen

De bijzondere showroom van De Jong Sanitair vindt u in het Friese Gytsjerk, vlak bij Groningen. Vanuit het hele land komen klanten de oude zuivelfabriek bezoeken, voor inspiratie en vernieuwende badkamerideeën. De afstand van Groningen naar onze showroom is slechts 54 kilometer. Binnen een uur zit u dus lekker bij ons aan de koffie! 

Ruim aanbod in badkamers en sanitair

U vindt bij De Jong Sanitair Groningen veel verschillende badkamerstijlen. Eveneens hebben we een ruim aanbod aan tegelwerk en badkameraccessoires. Niet alleen voor functionele keuzes, maar dus ook voor het creëren van de juiste sfeer in uw droombadkamer zit u goed bij De Jong Sanitair. Zo hebben we een ruim assortiment aan spiegels, zeeppompjes en handdoekhouders bijvoorbeeld. Van strak RVS, hoogwaardig design of met een landelijke touch: bij De Jong Sanitair vindt u badkameraccessoires voor elke badkamerstijl.

Kom langs in onze showroom!

Kom inspiratie opdoen voor uw sanitair bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist. Onze sfeervolle en ruime showroom in Gytsjerk biedt u veel keuze in badkamerstijlen, vernieuwende oplossingen en tegelwerk. 

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

    Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Gerealiseerde
    badkamerprojecten

    Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.