Sanitair Friesland

Voor Sanitair Friesland kunt u terecht bij De Jong in Gytsjerk, vlak bij Leeuwarden. Of u nu een moderne, klassieke of landelijke badkamer zoekt. U vindt bij ons gerenommeerde sanitair merken en volop mogelijkheden voor elke badkamerstijl. Kom voor inspiratie of een vrijblijvende kennismaking zeker bij ons langs. 

Sanitair renovatie in Friesland?

Een goede voorbereiding is het halve werk. We horen daarom graag al uw wensen. En begeleiden u bij de juiste keuzes, of het nu gaat om nieuwbouw of een verbouwing of renovatie. Met 15 jaar ervaring mag u rekenen op deskundigheid. 

De beste sanitair merken bij De Jong Sanitair 

In onze showroom vindt u altijd de vernieuwende collectie van veel gerenommeerde merken voor badkamers en sanitair. Zoals: 

 • Assenti badmeubels
 • Duravit sanitair
 • Hansgrohe kranen en douches
 • Sealskin douchecabines en baden
 • Cleopatra wellness

Montage badkamer sanitair Friesland

Vanaf de eerste kennismaking tot aan de uiteindelijke montage van uw sanitair, staan wij u terzijde met vakkundige adviseurs en installateurs. Wij zijn één van de weinige sanitairspecialisten in de provincie Friesland die ook de montage van uw sanitair in Friesland zelf uitvoeren. Alles voor uw nieuwe badkamer en sanitair, van advies tot aan montage, vindt u bij De Jong Sanitair in Friesland!

Onze inspirerende showroom bezoeken?

Maak hier uw afspraak!

  Liever bellen of een appje sturen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Gerealiseerde
  badkamerprojecten

  Met ruim 20 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.