Solid Surface: Betaalbaar design Sanitair in uw badkamer

Marike sanitair

Marike sanitair

Badkamer sanitair in topdesign en van hoge kwaliteit, dat is sanitair van Marike. In de collectie van Marike sanitair wordt design gecombineerd met functionaliteit. De Jong Sanitair & Tegelspecialist is officieel dealer van Marike sanitair.

REVOLUTIONAIR IN BADKAMER DESIGN

De Nederlandse ontwerpster Marike Andeweg is revolutionair in badkamers ontwerpen. De ontwerpen zijn simpel, mooi en functioneel. Marike Sanitair wordt gemaakt van bijzondere materialen en natuurlijke kleuren, zoals kunststeensoorten en hout. Niet voor niets heeft Marike al vele prijzen gewonnen in binnen- en buitenland voor haar unieke badkamer ontwerpen.

MARIKE WASTAFEL EN NOG VEEL MEER

Naast een Marike wastafel biedt het assortiment van De Jong Sanitair & Tegelspecialist ook badkamermeubels, douchebakken en badkameraccessoires van Marike. Met Marike sanitair van De Jong Sanitair & Tegelspecialist tovert u iedere badkamer om in een wellnessruimte. Hier ontspant u en komt u volledig tot rust.

MARIKE SANITAIR VOOR IEDER BUDGET

Mooi badkamer design hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Zeker niet bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist. Vraag nu een scherpe offerte aan voor al uw Marike sanitair.

Curabitur a congue nulla.

Gekend door keukenwerkbladen, douche- en badbekleding, sanitaire elementen, wastafel, douchebak, … Ideaal voor creatieve ideeën, complexe realisaties en uitgelezen exclusieve stukken. Een uniek gevormd bad, een kamerbrede doorloopdouche, een meterslange en naadloze wastafel, …noem maar op. Door de onderhoudsvriendelijkheid en uiterst hygiënische kenmerken is Solid Surface perfect toepasbaar in de Badkamer, voedingssector, horeca, ziekenhuizen of medische praktijken. Ook zijn deze producten uitermate geschikt voor publieke ruimtes zoals sportcomplexen, wellness- en fitnesstempels.

www.dzignstone.be/nl >