Solid Surface: Betaalbaar design Sanitair in uw badkamer

Sunshower

Sunshower

Met Sunshower haalt u de zon in uw badkamer. De Sunshower is een zonnebank met ingebouwde UV- en infraroodlampen. De zonnebank wordt vakkundig door De Jong Sanitair & Tegelspecialist geïnstalleerd in uw douche. Tijdens het douchen geniet u van verantwoord zonlicht. Maak van uw badkamer ook een wellnessruimte en ontspan!

VELE ZONNIGE KANTEN VAN SUNSHOWER

Een zonnebank in uw badkamer? Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een ultieme wellness ervaring in uw badkamer:

  • Zonlicht is goed voor u! Dankzij de zonnebank wordt er extra vitamine D aangemaakt en verhoogt u uw weerstand.
  • Speciale infrarood warmte zorgt ervoor dat u volledig ontspant.
  • Sunshower heeft een positieve werking op uw spieren en gewrichten. Voor onder andere rugklachten, reuma en artrose is dit dan ook de perfecte oplossing.
  • Sunshower biedt u de hoeveelheid zonlicht die gezond en verantwoord is. Dit is wetenschappelijk onderzocht door dermatologen.
  • U wordt bruin terwijl u onder de douche staat.

En zo zijn er nog veel meer redenen om te kiezen voor een Sunshower in uw badkamer. Bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist informeren we u hier graag over.

BEGIN IEDERE DAG STRALEND!

Deze zonnebank staat voor gezondheid en genieten. Als exclusieve badkamerspeciaalzaak werkt De Jong Sanitair & Tegelspecialist hier graag aan mee. Wij realiseren voor u een complete wellness badkamer inclusief montage. Allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Vraag hier uw offerte op maat aan.

Curabitur a congue nulla.

Gekend door keukenwerkbladen, douche- en badbekleding, sanitaire elementen, wastafel, douchebak, … Ideaal voor creatieve ideeën, complexe realisaties en uitgelezen exclusieve stukken. Een uniek gevormd bad, een kamerbrede doorloopdouche, een meterslange en naadloze wastafel, …noem maar op. Door de onderhoudsvriendelijkheid en uiterst hygiënische kenmerken is Solid Surface perfect toepasbaar in de Badkamer, voedingssector, horeca, ziekenhuizen of medische praktijken. Ook zijn deze producten uitermate geschikt voor publieke ruimtes zoals sportcomplexen, wellness- en fitnesstempels.

www.dzignstone.be/nl >