Uw badkamer ontwerpen met onze designers

Dé plek in uw woning waar het allemaal draait om het gevoel van luxe, rust, overzicht en sereniteit: de badkamer. En wanneer iemand u vraagt hoe uw ‘droombadkamer’ eruit zou zien, heeft u vast een bepaald idee in gedachten. Misschien heeft u alleen een idee bij het soort ‘droombad’ of een bepaald soort sauna? Hoe uitgebreid uw idee ook is, de designers van De Jong Sanitair & Tegelspecialist maken van dit idee een werkelijkheid. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van badkamer ontwerpen, verbouwing en renovatie weten deze designers uw droombadkamer te realiseren.

“Wij weten hoe belangrijk het is dat uw woning leefbaar blijft gedurende het montageproces. Daarom krijgt u één vaste monteur bij u thuis, die de complete badkamer voor u monteert.”

De badkamer ontwerpen: hoe gaat het in zijn werk?

Nadat u contact hebt opgenomen met één van onze specialisten plannen we een afspraak in met een designer. U komt gezellig langs in onze showroom waar u inspiratie opdoet voor de verschillende badkamerelementen. Uw wens wordt tot in de puntjes uitgewerkt, van douchecabine tot tegelwand. Wij beschikken namelijk ook over een uitgebreid tegelshowroom waar u o.a. meer dan 60 verschillende tegelvloeren kunt bekijken! Daarna gaat u aan tafel met de designer. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie leggen jullie samen alle ideeën vast voor jullie droombadkamer. Nadat alle wensen op papier zijn gezet gaat de designer aan de slag met het ontwerpen van de badkamer.

Complete montage door één vaste monteur

Wanneer het ontwerp klaar is en u hier gelukkig van wordt, kan het montageproces beginnen! Er wordt in overleg met u een datum afgesproken voor de start van de renovatie. Bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw woning leefbaar blijft gedurende het montageproces. Daarom krijgt u één vaste monteur bij u thuis, die de complete badkamer voor u monteert. Zo heeft u niet tientallen personen in uw woning, maar wordt dit proces overzichtelijk opgepakt door één monteur. Binnen de kortste keren is de monteur klaar en kunt u genieten van uw droombadkamer.

Deskundige nazorg

Vanaf de start kunt u rekenen op deskundig advies bij het ontwerpen van uw badkamer. Ook tijdens het montageproces weet u altijd waar u aan toe bent. Wanneer wij de badkamer hebben opgeleverd kunt u nog steeds rekenen op onze topservice. Uw droombadkamer blijft namelijk onze zorg. Waar wacht u nog op? Begin vandaag met het ontwerpen van uw badkamer door contact op te nemen met één van onze specialisten! Neem ook gerust een kijkje in onze opgeleverde projecten. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!