BADKAMER & SANITAIR

Saunacabine & Infraroodcabine

Een eigen kijk op Saunacabine en Infraroodcabine Tussen droom en daad ligt een wereld aan mooie ideeën en zoete wensen. Zeker als het om saunacabine en Infraroodcabine gaat, Bij sanitairspecialist De Jong in Giekerk (in Friesland dicht bij Leeuwarden) kunt u echter de stijl en het comfort vinden die bij u past.

Waar is een Saunacabine of Infraroodcabine goed voor?

Een Saunacabine of Infraroodcabine is vooral goed voor de lichamelijke ontspanning, gezondheid en verbetering van het welzijn. In de Saunacabine of Infraroodcabine wordt het lichaam zeer grondig gereinigd daardoor worden de oude en dode huidcellen makkelijker verwijderd. Bij een zeer droge huid wordt de structuur door het opnemen van water en het activeren van de zweetcellen verbeterd.

Waar uw saunacabine of Infraroodcabine te plaatsen?

In principe kunt u uw Saunacabine of Infraroodcabine overal in uw bedrijf, bungalow, hotel of huis plaatsen. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke montage van uw Saunacabine of Infraroodcabine, staan wij u terzijde met vakkundige adviseurs en installateurs. Wij zijn namelijk één van de weinige sanitairspecialisten in de provincie Friesland die ook de montage van de Saunacabine of Infraroodcabine in eigen hand houden.

Hoogwaardig Saunacabines en Infraroodcabine.

De Jong Sanitair en badkamers, heeft hoogwaardige Saunacabines en Infraroodcabine merken: Bonhof sauna’s, Cleopatra, Duravit, Hans Grohe.

Badkamer-renovatie

Het renoveren van uw badkamer in Groningen gebeurt overzichtelijk en stapsgewijs met onze renovatiespecialisten. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij renoveren al ruim 15 jaar badkamers, zo ook uw toekomstige badkamer in Groningen. Met vaste, ervaren monteurs in dienst kunt u bij ons altijd rekenen op de beste service en montage. Na het bespreken van uw wensen gaan we aan de slag. Wij kunnen zelfs bij u thuis komen om de badkamer precies op te meten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U wordt steeds op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Er wordt één monteur op uw project gezet. Dat houdt in dat er maar één persoon in uw woning is voor de renovatie, en dat is wel zo overzichtelijk!

Voor, tijdens- en na oplevering

Bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist bent u verzekerd van specialistisch advies voor, tijdens- en na oplevering van uw badkamer. Onze designers staan voor u klaar om uw droombadkamer naadloos te realiseren. Laat u zich inspireren in onze showroom! In de montagefase zorgt de monteur voor de volledige montage van uw badkamer. Na oplevering van uw droombadkamer geniet u nog steeds van onze kwaliteitsgarantie en topservice. De monteur is zo weer bij u aan de deur wanneer u dat aangeeft. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met al uw vragen, wij blijven u graag adviseren.

Uw badkamer renovatie in Groningen

De Jong Sanitair & Tegelspecialist is gevestigd in Gytsjerk, in de provincie Friesland. Vanuit, -en naar Groningen een korte rit! Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van renovatie en verbouwing van badkamer en sanitair in heel Nederland, weten wij als geen ander uw droombadkamer te realiseren. Neemt u gerust een kijkje in onze gerealiseerde badkamers. Zo krijgt u een duidelijk beeld wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt het natuurlijk ook als inspiratiebron gebruiken voor uw eigen droombadkamer! Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken met één van onze designers of specialisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Zien we u binnenkort in onze showroom?

“Er wordt één monteur op uw project gezet. Dat houdt in dat er maar één persoon in uw woning is voor de renovatie, en dat is wel zo overzichtelijk!”