Sanitair Stiens

Sanitair in Stiens

De Jong Sanitair en Tegelspecialist bevindt zich vlak bij Stiens. Het afleveren en monteren van nieuw sanitair in Stiens is voor ons dan ook geen enkel probleem. Ook kunnen wij een compleet nieuwe badkamer voor u ontwerpen. Daarvoor komen wij graag bij u langs in Stiens. Twijfel dus niet om contact op te nemen met De Jong Sanitair en Tegelspecialist!

Wij kunnen uw droombadkamer tot in de kleinste details voor u realiseren, ook in Stiens. Voor het nieuwste en modernste sanitair kunt u bij ons terecht. Bij De Jong Sanitair en Tegelspecialist profiteert u van een hoop voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Een op maat gemaakt ontwerp
  • Het sanitair wordt bij u gebracht
  • Slechts één monteur over de vloer
  • Volledige nazorg

Opgeleverde
projecten

Volledig naar uw wensen

Het deskundig adviseren en inspireren van onze klanten is onze belangrijkste taak. Wij helpen u met het ontwerpen van uw nieuwe badkamer in Stiens. Ook dragen wij hiervoor uiteraard onze ideeën aan met betrekking tot het beste sanitair. Wilt u zelf ook ideeën op doen voor uw nieuwe sanitair? Dan kunt u langskomen bij onze showroom. Daar kunt u al ons sanitair bekijken. Wij komen uw badkamer in Stiens bekijken om zo een ontwerp op maat voor u te kunnen maken.

Ervaren installateurs

Het monteren van uw sanitair laten we over aan onze ervaren en gespecialiseerde monteurs. Iedere klus wordt aan één monteur toegewezen. Er komt dus slechts één monteur bij u over de vloer. Dat is wel zo efficiënt.

Garantie en reparatie: geen probleem!

Bij De Jong Sanitair en Tegelspecialist kunt u uitgaan van de beste zorg en service voor uw sanitair. Na het plaatsen van uw sanitair kunt u nog steeds bij ons terecht voor garantie of problemen.

Op uw sanitair zit uiteraard fabrieks- en montagegarantie.

Doet zich een probleem voor door de montage? Dan lossen wij dat voor u op. Maar ook na de garantieperiode kunt u bij ons terecht. Onze installateurs komen graag bij u langs in Stiens om problemen op te lossen.

Vind het sanitair van uw dromen: maak vrijblijvend een afspraak met ons of kom gerust langs in onze showroom!