Sanitair Grou

Prachtig sanitair

Uw complete droombadkamer wordt door De Jong Sanitair en Tegelspecialist gerealiseerd. Bent u op zoek naar mooi sanitair? Dat kan De Jong Sanitair voor u verzorgen. Bij de Jong Sanitair vindt u alles voor uw sanitair. De voordelen waarvan u profiteert bij De Jong Sanitair en Tegelspecialist voor u op een rijtje:

  • Persoonlijk advies
  • Een op maat gemaakt ontwerp
  • Het sanitair wordt bij u gebracht
  • Slechts één monteur over de vloer
  • Volledige nazorg

Opgeleverde
projecten

Sanitair in Grou

Het ontwerpen van een nieuwe badkamer en monteren van nieuw sanitair is ook in Grou gemakkelijk te realiseren voor ons, aangezien wij in de buurt zijn gevestigd. Wij komen uw sanitair in Grou bij u brengen en monteren dit uiteraard ook ter plekke.  Als u in de buurt van Grou woont en droomt van nieuw sanitair, twijfel dan dus niet om contact op te nemen met De Jong Sanitair en Tegelspecialist.

Efficiënte montage

Voor de montage van uw sanitair hebben we gespecialiseerde en ervaren monteurs in huis. Iedere klus wordt aan één monteur toevertrouwd. Zodoende krijgt u dus één monteur over de vloer voor het monteren van uw sanitair. Dat is wel zo overzichtelijk.

Persoonlijk advies en ontwerp

Ook in Grou kunnen wij u voorzien van deskundig advies en dragen wij onze ideeën aan voor het ontwerp van uw nieuwe badkamer. Voor het op maat gemaakte ontwerp van uw nieuwe badkamer bieden wij het mooiste en beste sanitair aan.  Voor persoonlijk advies en het maken van een ontwerp op maat komen wij uiteraard bij u langs in Grou, maar u kunt ons sanitair natuurlijk komen bekijken in de showroom van De Jong Sanitair en Tegelspecialist. Laat u inspireren door al het verschillende sanitair en doe ideeën op voor uw eigen nieuwe sanitair.

Garantie en complete nazorg

Na het opleveren van uw nieuwe sanitair blijft uw badkamer onze zorg. Wij bieden u kwaliteitsgarantie en staan voor u paraat voor de beste service. Ook na de fabrieks- en montagegarantie staan onze monteurs en installateurs voor u klaar. Zij komen graag bij u langs in Grou om uw sanitair te repareren.

De Jong Sanitair en Tegelspecialist voorziet uw droombadkamer graag van prachtig sanitair. Maak vrijblijvend een afspraak met ons of kom gerust eens bij ons langs!