Sanitair Drachten

Sanitair in Drachten

Omdat wij in de buurt van Drachten zijn gevestigd, is het monteren van nieuw sanitair daar voor ons geen enkel probleem. Ook het ontwerpen van een nieuwe badkamer kunnen wij voor u realiseren. Daarnaast komen wij uw sanitair in Drachten bij u brengen en monteren dit uiteraard ook ter plekke.  Dus woont u in de buurt van Drachten en bent u toe aan nieuw sanitair? Twijfel dan niet om contact op te nemen met De Jong Sanitair en Tegelspecialist.

Opgeleverde
projecten

De beste diensten in Stiens

Uw volledige droombadkamer kunnen wij voor u realiseren. Als u op zoek bent naar nieuw sanitair voor in uw badkamer dan bent u bij De Jong Sanitair aan het goede adres. Wanneer u ons laat helpen bij het vinden van uw droomsanitair, profiteert u van vele voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Een op maat gemaakt ontwerp
  • Het sanitair wordt bij u gebracht
  • Slechts één monteur over de vloer
  • Volledige nazorg

Snelle montage

Voor het monteren van uw sanitair hebben we gespecialiseerde en ervaren monteurs in huis. Iedere klus wordt slechts aan één installateur toevertrouwd. Zodoende krijgt u dus slechts één monteur over de vloer voor het monteren van uw sanitair. Dat is wel zo overzichtelijk.

Ontwerp en advies op maat

Wij voorzien onze klanten graag van deskundig advies en ideeën. Voor iedere badkamer maken we een uniek ontwerp, en dat doen we ook in Drachten. Daarnaast bieden we u het mooiste sanitair aan voor uw nieuwe badkamer. We komen bij u langs in Heerenveen om een ontwerp op maat voor u te maken. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe badkamer? Kom dan vooral bij ons langs om ons sanitair te bekijken in de showroom. Laat u inspireren door al het verschillende sanitair en doe ideeën op voor uw eigen nieuwe sanitair.

Uw badkamer, onze zorg

Onze installateurs staan voor u paraat voor de beste service. Want ook na het plaatsen van het sanitair blijft uw badkamer onze zorg. Wij bieden u garantie op het sanitair. Ook na deze fabrieks- en montagegarantie staan onze installateurs voor u klaar. Wanneer er zich problemen voordoen met uw sanitair, komen onze monteurs graag bij u langs in Drachten.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons of kom gerust langs bij onze showroom!