BADKAMER & SANITAIR

Nieuwbouw & sanitair

Gefeliciteerd, u heeft een nieuwbouwwoning gekocht! Nu bent u nog opzoek naar een sanitair specialist voor een badkamer ontwerp op maat. Bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist belandt u in een warm bad.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

U bent altijd welkom in onze showroom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Ook laten wij u graag onze badkamer voorbeelden zien.

BIJ ONS OF BIJ U?

Uitgebreid advies voor uw nieuwe badkamer? Onze adviseurs komen hiervoor graag bij u thuis. Ook kunt u met foto’s en bouwtekeningen van uw huis naar onze showroom komen. Onze adviseurs gaan met uw wensen aan de slag. Wij adviseren u tegen een kleine vergoeding over de optimale indeling, kleuren, badkamer meubels, wandtegels en vloertegels. Ook krijgt u een plattegrondschets mee.

COMPLEET BADKAMERPLAN

Voor een aantrekkelijk tarief kunnen wij u ook voorzien van een compleet badkamer ontwerp op maat. Dit ontwerp sluit volledig aan bij uw situatie en persoonlijke wensen. U ontvangt een uitgebreide plattegrond met alle afmetingen.

BADKAMER INSTALLATIE

Heeft u al een installateur of gaat u zelf uw badkamer installeren? Met het badkamer ontwerp kunt u zelf aan de slag. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om zelf het sanitair en de tegels te kopen. In onze showroom vindt u alles voor uw badkamer.

WILT U MEER WETEN?
Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden voor een nieuwe badkamer en een offerte op maat.

“Er wordt één monteur op uw project gezet. Dat houdt in dat er maar één persoon in uw woning is voor de renovatie, en dat is wel zo overzichtelijk!”