BADKAMER & SANITAIR

Badkamers in Heerenveen

Wij komen het nieuwe sanitair voor uw badkamer graag in Heerenveen bij u langsbrengen en ook de montage wordt geregeld. De beste badkamers in Heerenveen. Dus twijfel niet om contact op te nemen met De Jong Sanitair en Tegelspecialist als u in de buurt van Heerenveen woont!

Uw droombadkamer door ons gerealiseerd

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? De Jong Sanitair en Tegelspecialist helpt u daar graag bij. De badkamer waar u van droomt kunnen wij ook in Heerenveen voor u realiseren. Wanneer wij u van dienst mogen zijn bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer, profiteert u van onze voordelen!

  • Een badkamerontwerp op maat
  • Persoonlijk advies voor passend sanitair
  • Garantie en uitstekende nazorg

Efficiënte en goede installatie

Voor het monteren van badkamers hebben wij gespecialiseerde installateurs in huis met ruime ervaring. Wij houden van snelle en efficiënte installatie. Om dit te bereiken zetten wij per klus één monteur in. Zodoende krijgt u dus maar één installateur over de vloer voor het monteren van uw badkamer. Dit is voor u wel zo overzichtelijk.

Een ontwerp op maat

Het deskundig adviseren en inspireren van onze klanten is een belangrijke taak van ons. Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw nieuwe badkamer in Heerenveen. Ook adviseren wij u graag over het beste sanitair dat perfect bij uw nieuwe badkamer past. Wij adviseren u op deskundig niveau. Wilt u zelf inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer in Heerenveen? Geen probleem! Kom gerust langs in onze showroom om u te laten inspireren!

Nazorg en service

Bij De Jong Sanitair en Tegelspecialist kunt u uitgaan van de beste zorg en service voor de door ons geplaatste badkamers, en dus ook in Heerenveen. Na het monteren van uw badkamer kunt u nog steeds bij ons terecht voor garantie of problemen. Op uw sanitair zit uiteraard fabrieks- en montagegarantie. Doet zich een probleem voor door de montage? Dan lossen wij dat voor u op. Maar ook na de garantieperiode kunt u bij ons terecht. Onze installateurs komen graag bij u langs om uw badkamer in Heerenveen te restaureren.

Vind de badkamer van uw dromen: maak vrijblijvend een afspraak met ons of kom gerust langs in onze showroom!