BADKAMER & SANITAIR

Badkamers in Drachten

Aangezien wij in de buurt zijn gevestigd, is het voor ons geen probleem om badkamers te leveren in Drachten. Wij komen uw nieuwe sanitair graag bij u langs brengen. Daarnaast wordt uw badkamer ook volledig door ons gemonteerd. Dus ook als u in de buurt van Drachten woont, kunt u gerust contact met ons opnemen.

De nieuwste badkamers

Het realiseren van droombadkamers is de belangrijkste taak van De Jong Sanitair en Tegelspecialist. Als u op zoek bent naar de badkamer van uw dromen, willen wij u daar graag bij helpen. In onze showroom vindt u prachtig sanitair voor allerlei soorten badkamers. We bieden veel verschillend sanitair zodat er voor iedere smaak en stijl iets te vinden is. Bij ons profiteert u daarnaast van een aantal voordelen:

  • Een badkamerontwerp op maat
  • Persoonlijk advies voor passend sanitair
  • Garantie en uitstekende nazorg

Montage van kwaliteit

Het monteren van badkamers wordt per klus aan één installateur toevertrouwd. U krijgt dus maar één installateur over de vloer voor het monteren van uw badkamer in Drachten. Dat is wel zo efficiënt en overzichtelijk. Voor het monteren van badkamers hebben wij ervaren en gespecialiseerde installateurs in huis.

Persoonlijk ontwerp en advies

Wij komen graag bij u langs in Drachten om zo een ontwerp op maat te kunnen maken voor uw badkamer. We adviseren u graag ter plekke over het beste sanitair dat goed past bij het nieuwe ontwerp van uw badkamer. Wij voorzien u graag van deskundig advies en dragen daarnaast graag onze ideeën aan. Uiteraard kunt u zelf inspiratie komen opdoen in onze showroom. Hier kunt u al onze moderne badkamerinrichtingen bekijken. Laat u inspireren voor uw eigen badkamer in Drachten!

Gegarandeerde service

Onze installateurs staan voor u klaar om de beste service te bieden. Want ook na het plaatsen van badkamers blijven deze badkamers onze zorg. Uiteraard bieden wij garantie op sanitair. Ook na deze fabrieks- en montagegarantie staan onze monteurs voor u klaar wanneer zich problemen voordoen. Zij komen graag bij u langs in drachten om uw badkamer te restaureren.

De Jong Sanitair en Tegelspecialist realiseert ook in Drachten graag badkamers waar u van droomt. Kom gerust eens langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op!