BADKAMER & SANITAIR

Badkamer en Sanitair in Groningen

Uw badkamer verbouwen of renoveren lijkt een hele klus, en dat is het ook! Maar met de specialistische kennis en kunde van De Jong Sanitair & Tegelspecialist wordt uw klus van start tot oplevering vakkundig aangepakt. Wij besteden veel aandacht aan het ontwerp van de badkamer zodat het precies aansluit op uw wensen. Onze designers gaan met u in gesprek en zorgen voor een efficiënte indeling van uw droombadkamer. In onze showroom hebben we niet alleen alle mogelijke elementen voor uw badkamer, we hebben ook een speciale tegelafdeling. Hier vindt u meer dan 60 proefvloeren en talloze designs.

Badkamer-renovatie

Het renoveren van uw badkamer in Groningen gebeurt overzichtelijk en stapsgewijs met onze renovatiespecialisten. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij renoveren al ruim 15 jaar badkamers, zo ook uw toekomstige badkamer in Groningen. Met vaste, ervaren monteurs in dienst kunt u bij ons altijd rekenen op de beste service en montage. Na het bespreken van uw wensen gaan we aan de slag. Wij kunnen zelfs bij u thuis komen om de badkamer precies op te meten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U wordt steeds op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Er wordt één monteur op uw project gezet. Dat houdt in dat er maar één persoon in uw woning is voor de renovatie, en dat is wel zo overzichtelijk!

Voor, tijdens- en na oplevering

Bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist bent u verzekerd van specialistisch advies voor, tijdens- en na oplevering van uw badkamer. Onze designers staan voor u klaar om uw droombadkamer naadloos te realiseren. Laat u zich inspireren in onze showroom! In de montagefase zorgt de monteur voor de volledige montage van uw badkamer. Na oplevering van uw droombadkamer geniet u nog steeds van onze kwaliteitsgarantie en topservice. De monteur is zo weer bij u aan de deur wanneer u dat aangeeft. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met al uw vragen, wij blijven u graag adviseren.

Uw badkamer renovatie in Groningen

De Jong Sanitair & Tegelspecialist is gevestigd in Gytsjerk, in de provincie Friesland. Vanuit, -en naar Groningen een korte rit! Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van renovatie en verbouwing van badkamer en sanitair in heel Nederland, weten wij als geen ander uw droombadkamer te realiseren. Neemt u gerust een kijkje in onze gerealiseerde badkamers. Zo krijgt u een duidelijk beeld wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt het natuurlijk ook als inspiratiebron gebruiken voor uw eigen droombadkamer! Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken met één van onze designers of specialisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Zien we u binnenkort in onze showroom?

“Er wordt één monteur op uw project gezet. Dat houdt in dat er maar één persoon in uw woning is voor de renovatie, en dat is wel zo overzichtelijk!”