Wellness

Uw droom badkamer vinden vlak bij Dokkum?

Wij realiseren graag  uw droom badkamer in Dokkum. Van ontwerp tot de realisatie. Dit doen wij in heel Friesland en daar buiten. Zo ook in Dokkum. Op nog geen 20 kilometer van Dokkum vindt u een grote showroom met de grootste sanitairmerken en tegels. U kunt bij ons inspiratie opdoen of direct uw wensen bespreken. Wij maken alles op maat. Tot in de kleinste details proberen wij uw badkamer naar uw persoonlijke wensen te realiseren.

Wij leveren en monteren uw badkamer in Dokkum

Het leveren van nieuwe badkamers is ook in Dokkum heel goed mogelijk. Wij zijn in de buurt gevestigd en helpen u dan ook graag. Het sanitair voor uw badkamer komen we in Dokkum en ook voor de montage wordt gezorgd. Dus woont u in de buurt van Dokkum en bent u toe aan een nieuwe badkamer, neem dan gerust contact op met ons.

Van ontwerp tot montage door onze specialisten

Efficiënte montage is belangrijk voor De Jong Sanitair en Tegelspecialist. Daarom wordt het monteren van badkamers per klus aan één monteur toebedeeld. Onze monteurs houden het montageproces overzichtelijk voor u en gaan netjes te werk, waardoor uw droombadkamer er binnen de kortste keren is.

Wij komen langs in Dokkum voor een badkamer ontwerp op maat

Voor de badkamer van uw dromen is een ontwerp op maat nodig. Wij komen daarom graag bij u langs in Dokkum om u te voorzien van een ontwerp op maat en persoonlijk advies. Daarnaast adviseren wij u graag over het mooiste en beste sanitair dat goed past in het nieuwe ontwerp van uw badkamer. Wij dragen graag onze ideeën aan en adviseren u op deskundig niveau. Heeft u nog geen idee? En vindt u daarom een afspraak inplannen nog lastig? Om eerst inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer raden we u aan eerst een kijkje te nemen in onze showroom of online bij onze gerealiseerde projecten of merken.

Volledige nazorg

Wij bieden u volledige nazorg. Onze installateurs staan altijd voor u klaar om problemen met uw badkamer op te lossen. Na het opleveren van uw badkamer blijft deze onze zorg. Wij bieden u natuurlijk garantie op het sanitair, maar ook na deze fabrieks- en montagegarantie zijn onze installateurs bereid om uw badkamer in Dokkum te komen restaureren.

 

Vele klanten gingen u al voor

Veel klanten gingen u voor en kunnen nu genieten van hun droombadkamer. Bekijk enkele voorbeelden hierboven of bekijk eerst onze gerealiseerde projecten op onze website. Wilt u graag overleg met één van onze medewerkers? Neem dan direct contact op om uw badkamer wensen met ons te bespreken of kom langs in onze showroom, nog geen 20 km van Dokkum!