BADKAMER & SANITAIR

Sfeervolle showroom

showroomDe sfeervolle showroom van De Jong Sanitair & Tegelspecialist vindt u in de oude zuivelfabriek in Gytsjerk (Friesland). Een unieke locatie. Kom langs en laat u verrassen.

UNIEKE AMBIANCE

In onze bijzondere showroom kunt u badkamer ideeën en inspiratie opdoen in een authentieke sfeer. De oude zuivelfabriek geeft onze showroom een unieke ambiance die u zelf moet ervaren. U kunt in alle rust de vele badkameropstellingen bewonderen. Ons team adviseert u graag over de vele mogelijkheden.

BADKAMERS IN ALLE STIJLEN

Onze showroom wordt continue vernieuwd. We volgen de nieuwste badkamertrends op de voet en laten deze terugkomen in ons assortiment. U kunt badkamers bewonderen in allerlei stijlen. Van landelijke badkamers en klassieke badkamers tot moderne badkamers.

BIJZONDER PAND OP EEN BIJZONDERE PLEK

De zuivelfabriek in Gytsjerk dateert van 1896. Sindsdien heeft het verschillende ondernemers geherbergd. Het exterieur van de fabriek is altijd goed onderhouden en, in tegenstelling tot veel andere bestaande fabrieksgebouwen, nog steeds in authentieke staat. Een bijzonder monumentaal pand op een bijzondere plek midden in natuurgebied de Ryptsjerksterpolder.

KOM IDEEËN & INSPIRATIE OPDOEN IN ONZE SHOWROOM!

Laat u inspireren in onze sfeervolle en authentieke showroom. Wij maken van uw droombadkamer werkelijkheid. Komt u eens langs?

“Er wordt één monteur op uw project gezet. Dat houdt in dat er maar één persoon in uw woning is voor de renovatie, en dat is wel zo overzichtelijk!”