Solid Surface: Betaalbaar design Sanitair in uw badkamer

Sealskin douchecabines

Sealskin douchecabines

Sealskin is met 250 jaar ervaring toonaangevend in douchecabines. In iedere badkamer komen de douchecabines van Sealskin volledig tot hun recht. Sealskin douchecabines zijn prachtig vormgegeven en praktisch in gebruik.  De Jong Sanitair & Tegelspecialist realiseert voor u een complete Sealskin badkamer inclusief montage. 

TOTAALOPLOSSINGEN VAN SEALSKIN

Sealskin en De Jong Sanitair & Tegelspecialist denken altijd met u mee en bieden u een totaaloplossing voor uw badkamer. Uw badkamer moet niet alleen handig zijn in gebruik, maar deze ruimte moet u ook iets extra’s bieden in uw dagelijks leven. Sealskin en De Jong Sanitair & Tegelspecialist zorgen daarvoor. Zo is een douchewand volledig op maat ook mogelijk. Dus een schuin dak, verschillende hoogtes of een verlaagd plafond in uw badkamer? Het kan allemaal.

MET SEALSKIN KOMT U TOT RUST

In een regendouche van Sealskin met een extra handdouche ontspant u helemaal. De douchegoot wordt in de douchebak prachtig weggewerkt.

COMPLETE BADKAMER VAN SEALSKIN

Met een Sealskin douchecabine en het totaalpakket van De Jong Sanitair & Tegelspecialist heeft u alles voor een trendy en complete badkamer. Kom langs in onze showroom of vraag direct een scherpe offerte aan voor uw complete badkamer.

Curabitur a congue nulla.

Gekend door keukenwerkbladen, douche- en badbekleding, sanitaire elementen, wastafel, douchebak, … Ideaal voor creatieve ideeën, complexe realisaties en uitgelezen exclusieve stukken. Een uniek gevormd bad, een kamerbrede doorloopdouche, een meterslange en naadloze wastafel, …noem maar op. Door de onderhoudsvriendelijkheid en uiterst hygiënische kenmerken is Solid Surface perfect toepasbaar in de Badkamer, voedingssector, horeca, ziekenhuizen of medische praktijken. Ook zijn deze producten uitermate geschikt voor publieke ruimtes zoals sportcomplexen, wellness- en fitnesstempels.

www.dzignstone.be/nl >