Vasco radiatoren

Vasco radiatoren

Vasco radiatoren zorgen voor het ultieme comfort in uw woning. Iedere badkamer renovatie of nieuwe badkamer vraagt om een duurzame verwarming van Vasco die gezien mag worden. Vasco radiatoren hebben een exclusief design en maken ieder ruimte bovendien aangenaam warm. Het montageteam van De Jong Sanitair &Tegelspecialist zorgt voor de installatie van uw designradiator.

COMFORT VAN VASCO RADIATOREN

Vasco radiatoren zorgen overal in uw woning voor een aangename warmte. Uniek is de stralingswarmte. U voelt de warmte echt naar u toe komen. Extra comfortabel als u uit het bad of de douche komt.

KWALITEIT VAN VASCO

Wanneer u kiest voor een designradiator van Vasco bent u verzekerd van 10 jaar garantie. Bovendien bespaart u met een Vasco radiator veel ruimte, want de designradiatoren zijn dankzij het slimme ontwerp ruimtebesparend.

VASCO RADIATOREN PASSEN IN IEDER INTERIEUR

Verwarmingen van Vasco zijn eigentijds vormgegeven met de nieuwste technologie├źn. Vasco radiatoren worden standaard in het wit geleverd. Maar de Vasco radiatoren zijn ook in aluminium, chroom, RVS en vele andere kleuren verkrijgbaar bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist. Daarnaast heeft u ook genoeg keus in afmetingen. Vasco radiatoren zijn dus geschikt voor alle ruimtes in uw huis.

VASCO RADIATOR IN UW INTERIEUR?

Vraag bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist een offerte aan voor designradiatoren van Vasco in uw woning. Uiteraard kunnen wij ook de montage voor u verzorgen.