Stone Age kiezeltegels

Stone Age kiezeltegels

Stone Age vloer- en wandtegels zijn natuurlijk, puur en authentiek. De bijzondere Stone Age kiezeltegels zijn geschikt voor iedere ruimte in uw huis. Bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist vindt u de bijzondere collectie kiezelvloeren en wanden van Stone Age.

Stone Age kiezeltegels puur natuur

Stone Age is de nummer 1 leverancier van kiezelvloeren en wanden. Met kiezelstenen creëert u een natuurlijke uitstraling in uw badkamer. De kiezelstenen zijn jarenlang geslepen in rivieren en door de natuur gevormd. U heeft de keus uit vele vormen en kleuren kiezelstenen. Combineer bijvoorbeeld verschillende kleuren en afmetingen voor een uniek effect. Ook de kleur van de voeg kunnen we aanpassen naar uw wens.

Perfect afgewerkt

Stone Age kiezeltegels zijn heel geschikt voor rechte oppervlakken, maar ook voor ronde en ovale vormen. De kiezels zijn als mozaïek in de tegels verwerkt en verkrijgbaar in vele afmetingen. Dankzij een handig systeem zijn de voegen niet zichtbaar en is alles perfect afgewerkt. Met Stone Age kiezeltegels lijkt uw vloer of wand 1 geheel.

Stone Age kiezeltegels aantrekkelijk geprijsd

De Jong Sanitair & Tegelspecialist levert kiezeltegels van Stone Age voor een scherpe prijs. Vraag direct een offerte bij ons aan of maak een afspraak zodat we samen uw wensen kunnen bespreken.