Gerealiseerd: Strak industrieel met warme luxe

Strak industrieel met warme luxe

De combinatie tussen de verschillende kleuren in deze beeldschone badkamer zorgt ervoor dat u omringd wordt met robuuste luxe. De lichte wanden zijn een waar contrast met de donkere tegels. Het beeld wordt afgemaakt door de warme kleuren van het hout, gebruikt voor de dubbele wastafel, grote spiegel en inrichting van de sauna.

Alle luxe in één ruimte

De dubbele wasbaktafel is gemaakt van lichte hout met daarop twee donker stenen wasbakken accentueren de luxe van de industriële stijl. Doordat het bad niet verhoogd staat krijgt het een centrale plek in de badkamer. De moderne badkraan is volledig los van het bad ontwikkeld. Dit geeft deze unieke badkamer nog meer ruimtebeleving. Daarnaast is de serene sauna een plek waar men daadwerkelijk tot rust komt.

Ruimte en comfort

De dubbele regendouche is ook een van de vele comfortontwikkelingen in deze badkamer. Met een zitvlak heeft de gebruiker alle ruimte tijdens het douchen. De witte tegelwanden benadrukken het contrast met de donkere tegelvloer. De combinatie tussen de contrasterende kleuren zorgt voor een uniek ruimtebeleving.

Uw persoonlijke luxe

Wilt u ook uw badkamer omtoveren tot een ruimte van warme luxe en comfort met de stoere industriële uitstraling van donkere tegels en rvs? Neem dan gerust contact op met onze badkamer specialisten. Wij ontwikkelen uw droombadkamer geheel naar uw wens.