BADKAMER & SANITAIR

Over ons

Uw complete droombadkamer wordt door De Jong Sanitair & Tegelspecialist gerealiseerd. Wij verzorgen deskundig advies, het volledige interieur van uw badkamer en professionele montage. Dit doen we volledig naar uw wensen en binnen uw budget. Met ruim 15 jaar ervaring in sanitair en tegels bent u bij ons in goede handen.

DESKUNDIG ADVIES & ONTWERPEN OP MAAT

Wij voorzien u van deskundig advies, dragen ideeën aan en komen met een verassend badkamer ontwerpen op maat. Van landelijke en moderne badkamers tot klassieke en luxe badkamers. Bij De Jong Sanitair & Tegelspecialist in Gytsjerk (Friesland) vindt u alles voor uw sanitair. Laat u inspireren door de vele opstellingen in onze sfeervolle showroom.

COMPLETE BADKAMER INCLUSIEF MONTAGE

Wij hebben onze eigen, gekwalificeerde monteurs in huis. Zij zorgen voor de complete montage van uw badkamer. U heeft dus één vaste monteur in huis. Wel zo makkelijk.

UW BADKAMER BLIJFT ONZE ZORG!

Na oplevering profiteert u natuurlijk van onze kwaliteitsgarantie en topservice. Ook na de gebruikelijke fabrieks – en montagegarantie kunt u, tegen het geldende montagetarief, een beroep doen op onze installateurs.

PLANNEN VOOR EEN NIEUWE BADKAMER?
Wij verzorgen echt alles: van advies tot ontwerp en van installatie tot afwerking. Kom langs in onze showroom of bel 058 -233 2280 voor een afspraak.

“Er wordt één monteur op uw project gezet. Dat houdt in dat er maar één persoon in uw woning is voor de renovatie, en dat is wel zo overzichtelijk!”